Divendres, abril 26, 2024
Actualitat

1r “weekend” excel·lent

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA – La Pleta

Aquest primer cap de setmana de la temporada es confirmen les previsions meteorològiques del SMC i és excel·lent amb cel blau, ambient assolellat, amb temperatures suaus de dia i fredes de nit.  A més, podreu gaudir d’una vintena de km esquiables enllaçats per un total de 8 remuntadors. S’accedeix a pistes des del Pla de Masella – 1600 m i des de Coma Oriola – 1950 m i s’esquia des de Cap del Bosc-2150 cap a Coma Oriola i cap a Pla de Masella, respectivament. I, també, tenim oberta la zona de La Pleta amb la pista vermella de la Davallada.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Serà una ocasió excel·lent perquè us marqueu els primers viratges de la temporada amb bona neu pols gràcies a la nevada de dimecres i dijous i, també, als intensius treballs de l’equip de la neu artificial.

A més és el darrer cap de setmana per adquirir l’abonament de temporada a preu d’oferta. Si sou a pistes i compreu l’abonament i ja teniu el forfet d’avui, passeu per oficines i us l’abonarem. I sinó el podreu tramitar a través de la nostra web. Ah i recordeu que l’abonament de temporada s’amortitza en només 13 dies.