Divendres, març 29, 2024
ActualitatMéteoServeis

5 CONSELLS PER A GAUDIR AL MÀXIM D’AQUEST CAP DE SETMANA

El cap de setmana s’acosta i pinta molt i molt bé, després de la nevada de dimarts i amb la bona previsió de temps per als propers dies. Si podeu venir a gaudir de Masella us ho recomanem al 100% i us volem donar també 5 consells per aprofitar al màxim la jornada d’esquí i snowboard, ara que ja som a plena primavera.

P2630147

-Lleveu-vos ben d’hora! Som a la primavera, el sol ja comença a escalfar molt més i la neu sol transformar a partir del migdia. Us recomanem doncs que aprofiteu per a esquiar durant les primeres hores del matí, que és quan la neu es conserva en el millor estat.

Protegiu-vos del sol! Per esquiar són tan necessaris els esquís com la protecció solar 🙂 I encara més ara a la primavera, que el sol va molt alt. La protecció s’ha d’aplicar sobre la pell en les zones del cos no cobertes per la roba; és a dir en el front, la cara, el clatell, el coll i les orelles. Els llavis també s’han de protegir amb crema labial. També cal protegir-se els dies ennuvolats o de boira.

A esquiar ben amunt! A Masella tenim un desnivell molt destacable, des dels 1600 del Pla de Masella fins als 2535 del cim de la Tosa. A mesura que avanci el matí prioritzeu l’esquí en les zones més altes, on veureu que la neu es conserva millor.

Prepareu bé el vostre material! Durant les primeres hores del dia  podeu trobar llocs amb neu dura i els cantells ben afilats seran els vostres grans aliats. Quan la neu transforma, una bona cera per a neu primavera us permetrà lliscar molt millor. Si no sabeu com reparar i preparar el vostre material podeu dirigir-vos al taller de reparació de Masella.

-Si us noteu cansats, atureu-vos! Quan la neu comença a transformar-se es fa molt més pesada i l’esquí requereix un esforç muscular més gran. L’esgotament és una de les principals causes de lesions i és per això que us recomanem que si us noteu cansats pareu una estona a descansar. La terrassa de Cap del Bosc, amb vistes a la Tosa i a Coma Pregona, pot ser un lloc perfecte per a fer un petit break! 😉