Dijous, març 28, 2024
ActualitatMéteo

PREDICCIÓ CAP DE SETMANA EXCEL•LENT

Per aquest cap de setmana s’esperen unes condicions excel·lents, per no dir una de les millors de la temporada i és que els gruixos de neu a cotes altes i mitges són molt bons.

P4

Pista Coma Pregona – Olympus E-M5II + Òptica M-Zuiko Digital 12-50 mm

Aquest gruixos són fruit de les nevades d’aquesta setmana, de les quals ha estat especialment remarcable la del passat dimarts, 5 d’abril, que va acumular un tou de neu de més de 30 cm a les cotes altes i mitges de l’estació. D’altra banda les temperatures encara són hivernals a les nits. Sense anar més lluny aquesta matinada d’avui divendres, hem arribat a -9ºC a la cota 2500 m de la Tosa. Aquests valors termomètrics ens mantenen la neu endurida a la majoria de sectors i de qualitat pols a les pistes més altes, amb una tendència a transformar-se amb el pas de les hores, una neu que a tota hora fa de molt bon lliscar.

P7

Pista Fons de Coma Oriola – Olympus E-M5II + Òptica M-Zuiko Digital 12-50 mm

D’altra banda, la predicció meteorològica per aquest cap de setmana és bona, amb sol tant el dissabte com el diumenge al matí amb nuvolades de tarda, però que a-priori no han d’aportar precipitació tal i com preveu el Servei Meteorològic de Catalunya.

Web2

Pista Coma Pregona – Olympus E-M5II + Òptica M-Zuiko Digital 12-50 mm

Amb tot serà un cap de setmana molt bo per esquiar, en particular als sectors més alts de l’estació (Dues Estacions, Coma Pregona, la Tosa, Isards i Coma Oriola), en els quals l’altitud n’afavoreix especialment la bona conservació de la qualitat i la quantitat de la neu.

Web3

Pista Coma Pregona – Olympus E-M5II + Òptica M-Zuiko Digital 12-50 mm

Us aconsellem per aquests dies de primavera venir a esquiar d’hora per gaudir de la millor neu de les nostres pistes. Els horaris dels remuntadors en festiu són de 9 a 15,30 h i en dies feiners són de 9 a 15,00 h.

AQUEST CAP DE SETMANA ÉS D’AQUELLS QUE LES CONDICIONS DEL TEMPS I DE LA NEU FAN MOLT ACONSELLABLE QUE PUJEU A ESQUIAR A MASELLA!!!