Divendres, abril 19, 2024
ActualitatServeis

A MASELLA AMB EL TALÓ LLIURE

Aquests últims anys ha tornat amb força la modalitat més antiga de l’esquí, el Telemark. Nascuda a Noruega al segle XIX, el que caracteritza aquesta tècnica i la diferencia de l’alpí és que l’esquiador porta el taló lliure i fa una genuflexió amb la cama interior a cada gir.

Diuen els que l’han practicat que és la modalitat de l’esquí que concedeix més sensació de llibertat i de flotabilitat sobre neu verge i els seus adeptes es defineixen a ells mateixos amb la màxima del “free heel, free mind” (taló lliure, ment lliure).

telemark_dia

Si et crida l’atenció i téns ganes de provar-ho a Masella téns totes les facilitats per practicar i aprendre aquesta modalitat.  Al Lloguer de Material trobaràs esquís i botes de Telemark (es tracta de material específic, diferent tant del d’esquí alpí com del de muntanya) i a l’Escola d’Esquí Masella pots contractar classes. Amb un professor l’evolució sempre será més rápida i més acurada, evitant adquirir des del principi mals costums i vicis que després són difícils d’erradicar.

Tant per al lloguer de material com per a les classes particulars recomanem reservar amb antel·lació.

Aquest hivern, a Masella, free heel – free mind!