Dijous, març 28, 2024
Actualitat

ALP 2500, EL MILLOR DOMINI ESQUIABLE DE L’ESTAT

El domini esquiable d’Alp 2500, integrat per les estacions d’esquí de La Molina + Masella, és el millor domini esquiable d’Espanya segons Skiresort.info, el portal internacional d’esquí amb més audiència a Europa.

Segons aquest portal, que va avaluar el domini esquiable aquest hivern tal i com explicàvem en aquest post del blog, Alp 2500 sobresurt per:

 

-LA SEVA EXTENSIÓ, al tractar-se d’unes de les superfícies esquiables més importants d’Espanya.

 

-XARXA REMUNTADORS, amb unes modernes instal·lacions amb telecadires desembragable de 4 i 6 places i un telecabina que dona accés a la cota més alta.

 

-OFERTA DE PISTES, amb una gran varietat d’itineraris amb pistes aptes per tots els nivells, des dels debutants fins els esquiadors experts

 

-FIABILITAT DE LA NEU, amb una xarxa moderna de producció que la garanteix la neu a pistes fins i tot en temporades amb falta de neu natural.

 

-PREPARACIÓ DE PISTES, amb unes modernes màquines trepitjaneus que a diari deixen les pistes en condicions òptimes.

D’altres criteris pels quals excel·leix Alp 2500 són: una bona orientació de les pistes, la neteja, la sostenibilitat ambiental, l’amabilitat del personal, la variada oferta en restauració i allotjaments, òptim per les famílies i, finalment, per una amplia oferta d’snowparks.

Podeu consultar, al detall, aquest guardó clicant AQUÍ.