Divendres, abril 19, 2024
Actualitat

FESTIVALS DE MÚSICA DE LA CERDANYA

La Cerdanya aquest estiu és territori de festivals de música. L’oferta de concerts és rica i variada amb estils per a tots els gustos. Pop, jazz, rock, clàssica, infantil…segur que aquest agost trobaràs el teu grup preferit en els diversos esdeveniments musicals que es celebren en diferents poblacions ceretanes.

A continuació et recomanem els festivals de música més destacats que es celebren aquest juliol i agost de 2022.

SUMMER FEST CERDANYA – PUIGCERDÀ

Aquest festival a l’aire lliure es celebra a Puigcerdà des del 13 fins al 27 d’agost. Els concerts són els d’Antonio Orozco, en Nil Moliner, El Pot Petit, en Dani Martín, la Lola Indigo, en Sergio Dalma, Els Pets i Taburete.

Per a més informació i compra d’entrades clica: www.summerfestcerdanya.com

CERDANYA MUSIC FESTIVAL – LLÍVIA

Després de la primera edició celebrada l’estiu passat a Alp, enguany torna amb més força el Cerdanya Music Festival, que ara es fa a Llívia del 10 al 20 d’agost. Els concerts són els de Fangoria, Sara Baras, God Save the Queen, Stay Homas, Flower Cerdanya Power, Guitarrica Delafuente, Kool & the Gang, Joan Dausà, Raphael, Niña Pastori i Loquillo

Per a més informació i compra d’entrades clica: www.cerdanyamusicfestival.com

FESTIVAL DE MÚSICA ANTIGA DELS PIRINEUS

Concerts de música clàssica en diferents comarques del Pirineu, molts dels quals són a la Cerdanya, des de l’1 de juliol fins el 21 d’agost. En el programa de concerts es celebren a la comarca els següents concerts: Acadèmia 1830 “La música religiosa de J.S. Bach: Les cantates a l’Església de Santa Coloma de Ger, Musica Reservata de Barcelona “Moteca 1572: el jove Victoria a l’Església de la Mare de Déu dels Ángels de Llívia, Orquestra Barroca Catalana “Cants d’amor i Esperança”, Església de la Mare de Déu dels Àngels de Llívia, Kallias Ensemble “Beethoven, el cant dels pobles”, Teatre Municipal d’Alp, Ratas del viejo mundo a l’Església de la Mare de Déu de les Neus de La Molina, Ensemble Exclamatio “Sonata da chiesa. Tenor violí”, Església de Sant Domènec de Puigcerdà, Résonance “Illuminations” al Refugi Niu de l’Àliga (Cim de la Tosa).

Per a més informació: www.femap.cat

Tota aquesta oferta musical la podeu complementar amb els múltiples concerts que es celebren en les diferents festes major que hi ha aquest estiu i que pots consultar clicant AQUÍ