Dimecres, abril 24, 2024
ActualitatCompeticióCursesEscolaEsdevenimentsMéteoOfertesServeis

LA SETMANA SANTA, MILLOR A MASELLA ;)

Ja hem entrat a la primavera, i de quina manera! Amb una setmana de fred intens i nevades que ens han deixat 20 cm de neu nova a l’estació. I això se suma a unes condicions que ja eren molt bones aquest mes de març!

A més, la Setmana Santa ja està aquí i es presenta immillorable a Masella! Us donem 5 raons que us faran gaudir al màxim d’aquestes festes de Pasqua:

  • 100% del domini obert i gruixos que van dels 90 als 235 cm de neu pols. Aquesta temporada hem tingut una nevada darrera l’altra que garanteixen les bones condicions de les pistes fins ben entrada la primavera. A més a més, durant aquesta setmana s’ha seguit acumulant neu nova i el fred intens en manté la qualitat pols a la perfecció.
  • Dies més llargs i condicions menys extremes. La Setmana Santa és sempre un bon moment per a tenir un primer contacte amb la neu amb condicions més suaus que les de ple hivern. Els dies s’allarguen, el sol és més alt i el fred no sol ser tant extrem. L’oportunitat ideal per a què els més petits de la casa comencin a esquiar o a fer snowboard amb tranquil·litat.
  • Esdeveniments per a tothom! El dissabte de Setmana Santa, 31/03, se celebrarà a la pista Davallada la tradicional Cursa d’Abonaments de Temporada. L’oportunitat ideal per competir amb els vostres fills, pares, germans, amics… Per altra banda, el 28/03, rebrem la segona edició del trofeu Trinxat d’Or, un campionat obert a clubs d’arreu en què podran competir nens i nenes de 6 a 16 anys.
  • Curset de Setmana Santa. L’Escola d’Esquí i Snowboard de Masella ofereix aquestes vacances un curset per a nens i nenes de totes les edats. Les dates dels cursets seran del 29 de març al 1 d’abril i l’horari, de 10 a 13h. Més informació en aquest enllaç
  • Abonament de primavera. Per a gaudir de la Setmana Santa i de tota la temporada que queda (que s’allargarà segur fins ben entrat el mes d’abril o principis de maig) tenim diverses ofertes de forfets i abonaments. Entre ells, l’abonament de primavera, que per només 210 € us permetrà gaudir de tots els dies que queden de temporada. Podeu adquirir-lo a la nostra botiga online o a les Oficines d’Atenció a l’Esquiador.