Dimarts, abril 16, 2024
ActualitatCursesEsdevenimentsNocturnServeis

AQUESTES VACANCES DE NADAL, TRIA MASELLA!

Comencen les vacances de Nadal i Masella pot ser un lloc perfecte per passar-les! A continuació et donem 5 motius pels quals no et pots perdre Masella durant aquestes festes:

  1. 100% remuntadors oberts, 36 pistes i 44 km esquiables. Durant aquests dies podràs gaudir d’una part molt important del domini esquiable de Masella, amb tots els sectors oberts (excepte Coms de Das) i tots els telecadires en funcionament. Trobaràs pistes per a tots els gustos, per a petits i grans i per a debutants i experts.
  2. 100% desnivell esquiable obert, és a dir, 935m que van des de La Tosa al Pla de Masella i que suposen el desnivell més marcat de totes les estacions d’esqui del Pirineu Oriental.
  3. 4 nits d’esquí nocturn! Durant aquestes vacances podràs gaudir de l’esquí nocturn de Masella els dies 28 i 30 de desembre i 2 i 4 de gener! Se t’acut una vetllada més nadalenca que esquiar de nit i acabar el vespre amb una bona fondue o raclette al Restaurant del Pla de Masella? Recorda que a Masella tindrem obert tot el domini nocturn, és a dir, 7 remuntadors i 13 pistes.
  4. Esdeveniments i curses. Durant les festes de Nadal se celebren a Masella diferents curses i esdeveniments, com l’emblemàtic Campionat Familiar, que enguany arriba a la XV edició i on hi poden participar famílies amb abonament de temporada i en les categories de pares i fills, avis i néts, germans o matrimonis.
  5. Perquè el dia 24 de desembre ens visitarà el Pare Noel per escoltar tots els desitjos dels nens i nenes i el 5 de gener a la tarda, SSMM Els Reis de l’Orient arribaran a Masella acompanyats pels seus patges i entre el foc d’una gran baixada de torxes. A l’arribada, els Reis saludaran a tothom i us convidaran a coca amb xocolata per celebrar la seva arribada al Pirineu!

Us esperem doncs a Masella durant aquestes festes, que esperem i desitgem que siguin meravelloses per a tots vosaltres!