Diumenge, maig 26, 2024
ActualitatCompeticióCursesEsdeveniments

30/12: XV CAMPIONAT FAMILIAR

El 30 de desembre arriba un cop més el Campionat Familiar de Masella, que aquest any arriba a la seva quinzena edició. És un clàssic de les vacances de Nadal a Masella, en què fills, pares, avis, germans i matrimonis poden competir formant equip entre ells. Es tracta d’una cursa oberta a tots els esquiadors i esquiadores amb qualsevol modalitat d’abonament de temporada i les inscripcions poden fer-se a Oficines d’Atenció a l’Esquiador abans del 29/12 a les 12h del migdia.

Quan feu la inscripció heu de posar els vostres noms complets i especificar en la categoria que participeu (pares i fills, avis i néts, matrimonis o germans).

El dia 30, els dorsals s’han de recollir a Oficines d’Atenció a l’Esquiador a partir de les 8.30h del matí. La cursa començarà a les 10 del matí a la pista Eslàlom La Pleta i podeu passar a competir quan us vagi bé, sempre que sigui abans de les 13h del migdia.

A les 14h es farà l’entrega de premis al Pla de Masella, amb premis ben atractius per a tots els que pugin al podi en qualsevol de les categories.

Us esperem per passar un gran dia de cursa en família!!