30/12: XV CAMPIONAT FAMILIAR

El 30 de desembre arriba un cop més el Campionat Familiar de Masella, que aquest any arriba a la seva quinzena edició. És un clàssic de les vacances de Nadal a Masella, en què fills, pares, avis, germans i matrimonis poden competir formant equip entre ells. Es tracta d’una cursa oberta a tots els esquiadors i esquiadores amb qualsevol modalitat d’abonament de temporada i les inscripcions poden fer-se a Oficines d’Atenció a l’Esquiador abans del 29/12 a les 12h del migdia.

Quan feu la inscripció heu de posar els vostres noms complets i especificar en la categoria que participeu (pares i fills, avis i néts, matrimonis o germans).

El dia 30, els dorsals s’han de recollir a Oficines d’Atenció a l’Esquiador a partir de les 8.30h del matí. La cursa començarà a les 10 del matí a la pista Eslàlom La Pleta i podeu passar a competir quan us vagi bé, sempre que sigui abans de les 13h del migdia.

A les 14h es farà l’entrega de premis al Pla de Masella, amb premis ben atractius per a tots els que pugin al podi en qualsevol de les categories.

Us esperem per passar un gran dia de cursa en família!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *