Dimecres, abril 24, 2024
ActualitatMéteoMuntanya

EL BOSC DE MASELLA, LA MILLOR OPCIÓ EN DIES DE FRED I VENT

S’acosten dies de molt de fred i vent i Masella, amb un 80% de les pistes traçades enmig del bosc, té els millors racons per resguardar-se de les condicions meteorològiques més extremes.

El sector del Bosc d’Alp, des de Cap del Bosc i fins al Pla de Masella i accessible tant des del Tsd Masella Jet com del Tsd TGV, té pistes de tots els nivells i totes queden a resguard del vent gràcies als densos boscos que les envolten. Trobareu en aquesta zona les blaves Enamorats, La Plana, Volta Maria, Clariana, L’Aparador, Les Fustes, La Cova, La Fosca, entre d’altres, i les vermelles Central, Esquirols, Muntanyes Russes, Davallada…

bosc2
PISTA FAMILIAR – FOTO D’ARXIU

El mateix passa al sector La Pia, amb una desena de pistes moltes de les quals transcorren entremig dels boscos més orientals de Masella. Si agafeu el Tsd de La Pia Express podreu accedir a les pistes blaves Familiar, Cerdanya, Rovellons, Sargantana…, a les vermelles Cerdanya, Amagada i L’Excursió i a la negra L’Atrevida.

Consultant online el mapa de Masella podràs veure quines són exactament les pistes traçades dins del bosc i que quedaran més resguardades del vent i el fred en dies de condicions meteorològiques adverses.