Divendres, abril 26, 2024
ActualitatDestacat

EL YOUTUBER EDU MARTINEZ VISITA MASELLA

Eduardo Martínez Bernardo (Oviedo, 06/03/1986) és el responsable, propietari i autor del canal de youtube 110Ski. El seu canal disposa de 21.000 subscriptors i els seus vídeos publicats setmana rere setmana poden rebre milers de visites. Aquest gener passat va ser a Masella.

De Youtubers en llengua castellana n’hi ha molts, cada vegada més, però que estiguin especialitzats en esquí alpí i amb una bona difusió possiblement només n’hi ha un i es diu Eduardo Martínez.

Fa un parell de setmanes va estar esquiant i enregistrant un dels seus vídeos a Masella, i nosaltres el vam acompanyar per seguir les seves aventures.

“L’Edu del 110”, així és com se’l coneix dins del sector de la neu, és l’impulsor, propietari i protagonista del canal 110ski de Youtube. Compta amb 21.000 subscriptors, una xifra molt alta si tenim present que únicament tracta de qüestions relacionades amb l’esquí. I això en un país com el nostre és una xifra considerable.

Cada setmana, sobretot en temporada d’hivern, pot publicar entre 2 i 4 vídeos. Habitualment tenen una durada d’uns cinc minuts, alguns més, altres menys, però poden rebre milers de visites, una quantitat que varia en funció de la temàtica que tracti. Vídeos com el de les botes d’esquí i el perquè poden resultar doloroses per a molts usuaris acumula més de 160.000 visualitzacions.

La posada en marxa del seu canal va començar fa set anys. Als seus inicis tractava sobre estacions, elaborava anàlisis sobre material d’esquí i donava consells per aprendre a esquiar o millorar la tècnica. A poc a poc, les temàtiques a tractar s’han ampliat i sembla que cada vegada agrada més.

Les seves aventures per Masella

L’Edu va visitar Masella el gener de 2022, un dia que va venir marcat per una excel·lent meteorologia i per la bona neu que aquell dia es va trobar a les nostres pistes.

Com podreu veure en el seu vídeo (us deixem amb l’enllaç al final de l’article), sembla que va estar gaudint plenament de la nostra estació.

Encara que no és la primera vegada que ens visita, ja que ha estat per casa nostra unes dues o tres vegades, podreu comprovar que algunes qüestions gastronòmiques i d’un altre tipus el van sorprendre positivament.

Tot i que la seva forma de treballar per als seus vídeos és en solitari, ens va deixar que l’acompanyéssim en la seva ruta pel domini de Masella, fet que ens va permetre veure com feia servir alguns dels seus ginys.

Esperem que us agradi el vídeo que heu de clicar a la següent imatge per veure’l: