Dijous, març 28, 2024
ActualitatEscolaServeis

EVOLUCIONAR CADA DIA

Estem molt acostumats a veure l’escena d’un professor d’esquí seguit d’un grup de nens o seguit d’un debutant que comença a fer cunya, girs en cunya o viratge fonamental. El que ja és menys corrent és veure un professor corregint a un esquiador experimentat per tal que perfeccioni la seva tècnica.

Tot i ser doncs menys habitual és molt interessant esquiar o surfejar amb un professor que ens ajudi a millorar, a evolucionar cada dia i a aprendre coses noves. Posem, per exemple, que un esquiador ja té el nivell suficient per baixar per qualsevol tipus de pista fent viratges en paral·lel. Una opció, del tot vàlida, és quedar-se en aquesta etapa tècnica. Però sempre es pot fer un pas més. Perfeccionar el viratge en paral·lel, introduir la conducció, millorar la posició del cos, el paral·lelisme de cames i la inclinació i angulació. Aquestes millores tècniques ens permetran esquiar potser per les mateixes pistes però fer-ho de forma més segura, incrementant la velocitat o variant els radis de girs per tal d’adaptar-nos millor a totes les condicions de la neu i del terreny. I això mateix ho podríem aplicar a tots els esports de neu i sigui quin sigui el vostre nivell.

profe2

Si us animeu a perfeccionar la vostra tècnica us recordem que a l’Escola d’Esquí de Masella hi trobareu professors que podran ajudar-vos i guiar-vos en la vostra evolució, en les modalitats d’esquí alpí, snowboard i telemark. L’Escola d’Esquí romandrà oberta mentre estigui oberta l’estació. Això sí, val la pena reservar abans per telèfon al 972890145 o per e-mail a escola@masella.com.