Dimecres, abril 24, 2024
Actualitat

HA ARRIBAT EL FRED I LA NEU!

Des del cap de setmana passat, amb el pas d’un primer front fred pels Pirineus, ja ens ha arribat el fred i la neu a Masella. Dissabte va estar plovent, però amb el pas de les hores, la cota de neu va anar baixant progressivament fins arribar al Pla de Masella-1600 m durant la nit. Va ser aleshores quan vam trencar la barrera dels 0ºC i, des d’aleshores, ja tenim valors àmpliament negatius a totes les cotes. Sense anar més lluny avui, 8 de novembre, a la Tosa-2535 m hem arribat a -11ºC de temperatura.

2016_11_05temperatura

Amb aquestes condicions tan bones de fred hem començat a preparar les pistes amb la posada en marxa de la xarxa de la neu produïda. En concret, hem començat a innivar varies pistes, des del cim de la Tosa fins a les bases del Pla de Masella-1600 m i Coma Oriola-1950 m respectivament. Aquests treballs a pistes ens permeten pensar amb la inauguració de la temporada 2016-17. L’obertura de l’estació serà el primer dia que les condicions de la neu ho permetin. Estigueu a l’aguait d’aquest blog, de les nostres xarxes socials i de la web perquè seran els canals que utilitzarem per difondre la data d’obertura de les instal·lacions.

2016_11_08plademasella

Mentre aprofiteu per tramitar l’abonament a preu d’oferta, tarifa amb un preu avantatjós que és manté fins el diumenge dia 20 de novembre. Podreu tramitar l’abonament de temporada “on-line” a www.masella.com, a les nostres oficines (dissabte i diumenge de 11 a 14 h) i, aquest cap de setmana, a la Fira del Llibre i la Muntanya de Vic i al Let’s Snow BCN’16.