Divendres, març 29, 2024
ActualitatDestacat

NOVETATS 2020-21

NOU SISTEMA D’ACCÉS ALS REMUNTADORS AMB FORFETS MANS LLIURES

Des d’aquesta temporada 2020-21 s’accedeix a la xarxa de remuntadors de Masella amb el nou sistema de forfet mans lliures, que porta incorporat un xip amb tecnologia RFID, que obre els torns d’accés a cada remuntador. D’aquesta manera desapareixen els antics forfets d’adhesiu i es substitueixen pels nous forfets (forfets i abonaments en qualsevol modalitat) que ofereix molts avantatges i prestacions.

MILLORES A LA XARXA DE LA NEU PRODUÏDA

Les millores van encaminades a optimitzar les finestres de fred per produir més neu en menys temps i així estalviar energia. Les accions han passat per substituir canons de neu antics i reforçar els existents, en els eixos bàsics de l’estació (Sectors de Bosc d’Alp i Coma Oriola), amb canons d’última generació. I, també, s’han realitzat millores generals a tot el sistema de la xarxa de neu per tal de garantir-la en qualitat i quantitat durant tota la temporada.

TOTS ELS FORFETS I ABONAMENTS A LA CARTA DISPONIBLES A LA BOTIGA VIRTUAL

Oferim un ampli ventall de forfets i abonaments a la carta per esquiar tant de dia com de nit. Els forfets s’adapten al màxim de col·lectius i van adreçats a les famílies (nombroses i monoparentals), al jovent (júniors i universitaris) i amb promocions de varis dies (consecutius i lliure elecció) que impliquen un important estalvi acumulat. I amb uns abonaments de temporada, amb un ampli ventall de productes (Temporada, Feiners, No Dissabtes, etc.), que permeten esquiar en d’altres estacions d’arreu del Món, amb molts avantatges. A partir d’aquesta temporada tots els forfets i abonaments es podran comprar a la botiga virtual de www.masella.com

NOU MATERIAL D’ESQUÍ SNOWBOARD AL SERVEI DE LLOGUER DE MATERIAL

Tal i com es fa temporada rere temporada el servei de lloguer de material de l’estació renova els equips d’esquí i de surf de neu per tal de disposar sempre del millor material del mercat de les marques Elan, Head, Salomon i Nordica en esquís i Burton en taules de surf de neu.