Divendres, abril 19, 2024
ActualitatMéteo

PROTECCIÓ SOLAR

A la primavera, quan el sol va molt alt, és molt recomanable protegir-se la pell amb crema solar. La protecció s’ha d’aplicar sobre la pell en les zones del cos no cobertes per la roba; és a dir en el front, la cara, el clatell, el coll i les orelles. Els llavis també s’han de protegir amb crema labial. També cal protegir-se els dies ennuvolats o de boira.

2016-03-30-Cremasolar

La protecció que proporcionen les cremes solars es mesuren pel “factor de protecció – FP”. El FP indica el factor pel qual s’hauria de multiplicar el temps d’exposició al sol el qual es produiria el mateix efecte sense crema solar. Aquesta època és recomana una crema amb FP>30. L’aigua i la suor disminueixen l’efecte protector de les cremes per això és molt recomanable reaplicar la crema cada 2-3 hores.

Bar-Cap-del-Bosc-LR

En paral·lel també es recomana que us hidrateu bé. L’aigua, els sucs de fruita, els refrescs, la cervesa o bé la fruita són ideals per mantenir el cos ben hidratat. Totes aquestes begudes les podeu trobar en el diferents bars i restaurants que tenim a l’estació, dels quals en trobareu tota la informació en el seguent ENLLAÇ