Divendres, març 29, 2024
ActualitatMéteo

ESTACIÓ OBERTA ININTERROMPUDAMENT

Durant el mes d’abril, a l’igual que les temporades precedents, mantenim l’estació oberta ininterrompudament, amb l’objectiu d’allargar la temporada al màxim fins que les condicions de la neu ho permetin. D’aquesta manera a Masella oferim una de les temporades d’esquí més llargues dels Pirineus, amb un inici de temporada el 24 de novembre de 2015 i una data de tancament pendent per confirmar, però a Masella es mantindrà obert mentre les condicions de la neu ho permetin.

2016-03-26-ComaPregona

Unes condicions que tenen la muntanya de la Tosa com a millor aliat per una bona conservació del mantell nival, amb una altitud important, de fins a 2535 m, una orientació nord, en el 90% de les pistes i el seu bosc, pel qual transcorren el 80% de les pistes del domini esquiable.

2016_03_13-Cami

L’objectiu del calendari d’obertura de les pistes Masella és oferir una de les temporades més llargues dels Pirineus, amb una mitjana superior als 5 mesos per temporada. Ara l’estació es manté oberta amb tot el desnivell esquiable obert i, també, amb tots el sectors oberts al públic. Amb tot, i per adpatar-nos a la primavera, l’estació tanca a diari els remuntadors a les 16 hores.