Divendres, abril 26, 2024
ActualitatCompeticióCursesEsdevenimentsNocturn

RESULTATS XRACE NIGHT MASELLA BY XTOT

El divendres, dia 30 de desembre, es celebrà la primera cursa nocturna de la temporada. El Trofeu Xrace Night Masella, organitzat per la botiga d’esquís X-TOT de Masella i de Puigcerdà. La prova, que consistia en un cursa en la modalitat d’eslàlom gegant, es celebrà a la pista Eslàlom, amb un traçat il·luminat en el sector de La Pleta de Masella.

Clica AQUÍ per baixar-te les classificacions de la cursa.

reconeixement

Els clubs d’esquí en un moment del reconeixement de la cursa – CE Elit Cerdanya

Més de 150 corredors van poder disfrutar d’aquesta competició, que tenia l’alicient afegit de córrer durant l’horari nocturn tot aprofitant la infraestructura del domini esquiable nocturn de Masella. Les categories dels corredors eren la Juvenils I i II (U-14 Homes + U-14 Dones + U-16 Homes + U-16 Dones). A continuació, i un cop finalitzada la cursa es va fer el repartiment de premis que va estar molt ambientat, atès que es feia a la zona de La Cantina de Masella, a on també hi havia una festa amb un DJ que punxava musica en directe.

podis

La pròxima cursa nocturna serà el dimarts, dia 3 de gener de 2017, un eslàlom adreçat a la categoria d’alevins organitzada pel CE Alpí Ceretà.