Diumenge, maig 5, 2024
ActualitatMéteoMuntanya

SECTOR DE LA PIA OBERT

Des d’avui que ja hem obert el sector de La Pia, a la zona més oriental del domini esquiable de Masella. El remuntador que s’obre del sector és el Tsd. La Pia Express, el telecadira de sis places més modern i ràpid de l’estació. Les pistes que ja obrim d’aquesta zona són La Familiar, excel·lent pels esquiadors de nivell mig, la Familiar La Pia i el Caminet.

Amb l’obertura d’aquest sector, ja disposem de totes les portes d’entrada a l’estació obertes al públic, amb els accessos al Pla de Masella-1600 m, Coma Oriola-1950 m i, des d’avui, La Pia-1700 m.

Des de vigília de Reis hem treballat intensament per l’obertura d’aquest sector i per la millora de la qualitat i la quantitat de neu a totes les pistes. La moderna xarxa de producció de neu de Masella ha pogut treballar especialment en òptimes condicions des de fa 48 hores, en què la temperatura s’ha desplomat notablement. De fet, aquests dos darrers dies a la Tosa-2535 m s’ha arribat a unes temperatures mínimes de -15ºC. Així que tots els esquiadors que pugin aquest cap de setmana es trobaran una neu pols d’excel·lent qualitat mercès al fred. D’altra banda, la previsió meteorològica dels pròxims dies ve marcada pel sol. A més, el vent d’aquestes últimes jornades tendirà a remetre i les temperatures extremes es recuperaran i el fred ja no serà tan marcat.

Aquest cap de setmana del 12 i 13 de gener obrim amb:

 

-Remuntadors: Oberts al 100% (17/17), amb 4 telecadires ràpids

-Accessos a pistes: Per totes les bases que són La Pia-1700 m, Pla de Masella-1600 m i Coma Oriola-1950 m

-Desnivell: Obert al 100% (935 m des de la Tosa fins al Pla de Masella)

-Sectors oberts: La Pia, Debutants del Pla de Masella, Debutants de Coma Oriola, Bosc d’Alp, La Pleta, Dues Estacions, Coma Pregona, La Tosa, Cap del Bosc, Coma Oriola, el Tub i els Isards

-Número Km oberts:  59 km esquiables

-Esquí Nocturn: 100% de les pistes de l’Esquí Nocturn obertes, amb obertura d’aquest Dissabtes (18,30 a 21,30 h)