Dijous, abril 18, 2024
ActualitatSnowboardSnowpark

SNOWPARK OBERT, AMB 11 MÒDULS I 5 SALTS

Gràcies a les nevades de les darreres setmanes ara trobem a Masella unes condicions boníssimes, amb gruixos de neu que oscil·len entre els 80 i els 240 cm.

El domini esquiable està al 100% obert, amb totes les pistes i remuntadors, i l’snowpark també està a ple rendiment. Actualment, a l’snowpark situat a la zona de La Pleta, hi trobareu 5 salts i 11 mòduls de diferents tipus; baranes, calaixos, rainbows, una \”S\” de 12 metres… Elements per a tots els gustos i nivells.

Per accedir a l’snowpark heu d’agafar el Tsd TGV,  agafar la pista La Pleta i al cap d’uns metres, a la vostra esquerra, veureu els 2 teleesquís que donen accés a l’snowpark.

El freestyle tant amb esquí com en snowboard és una modalitat divertida i adrenalínica però és important dominar-ne la tècnica per practicar-la. Si us dirigiu a alguna escola i agafeu un monitor especialitzat en freestyle evolucionareu de forma gradual i segura.

A més a més, quan estigueu cansats i vulgueu veure les acrobàcies dels vostres companys, podeu seure a les grades perquè tots els espectadors tinguin una posició privilegiada o podeu prendre alguna cosa a la terrassa Nocilla de Pleta.