Dimarts, març 19, 2024
ActualitatCompeticióCursesEsdevenimentsSnowpark

SALOMON QUEST CHALLENGE DE RÈCORD A MASELLA AMB MÉS DE 600 PARTICIPANTS

La Salomon Quest Challenge viu un matí d’èxit total a Masella amb rècord de participants i esgota tots els seus dorsals disponibles. Més de 600 persones gaudeixen de la competició més divertida de la temporada a l’estació de la Cerdanya. La neu, el bon temps i la diversió protagonistes a les pistes i al village del Pla de Masella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La Salomon Quest Challenge va viure un dissabte de rècord a l’estació de Masella en què, fins i tot, va esgotar tots els seus dorsals disponibles. El domini esquiable situat a Girona va rebre a més de 600 participants que es van calçar  els esquís o la taula de snow amb ganes de gaudir i competir en equip en una prova que ja s’ha consolidat com una de les més divertides i originals de la temporada d’hivern.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El dia va començar de la millor manera possible: amb un sol radiant que ja anunciava que es podia esperar un dissabte de rècord. A les nou del matí, els estands de l’organització van començar a rebre els esquiadors i snowboarders i als repartir els seus dorsals, la pinça de control i al mapa. Aquest últim, com sempre, un dels millors aliats de tots els participants per dissenyar la millor estratègia a l’hora d’afrontar les proves. “Primer anirem a la Davallada a fer l’Eslàlom Gegant i després ens anem per l’Snowpark de La Pleta a provar l’skicross. Deixem el freeride de l’Atrevida pel final que serà el més difícil “, deien alguns. Equips formats per pares i fills, altres amb majoria de joves, grups d’esquiadors de clubs i, també, alguns ben petits que, la Salomon Quest Challenge s’enfrontaven a la seva primera competició de telemark com Aleix, Sascha i Pau, als que animaven amb un: “¡gas al taló lliure!”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A les 10h arrencava la competició i els equips buscarien el gegant, el freeride, el banked eslàlom i el skicross a la Davallada, l’Atrevida, la Pleta i al Snowpark de La Pleta. Marcant la pinça just abans de sortir al senyal de “3,2,1 ja”, els participants, de tots els nivells, es sentirien, per un matí, com gairebé autèntics professionals. Seria el fora pistes del freeride el que els posaria en més dificultats, mentre que en el skicross farien una baixada conjunta a tres que deixaria més d’un salt espectacular. “La veritat és que és molt divertit. Ho estem passant genial. ‘L’eslàlom gegant ens ha encantat i el freeride tenia un punt de dificultat però ho hem completat bé! “Comentava un dels equips més veterans del Salomon Quest Challenge. El gegant i el banked eslàlom, amb les seves portes i els seus girs, els van fer gaudir i les balises, amagades per l’estació, farien esprémer el cervell a més d’un: “Sabeu on és la balisa de La Pia?” Preguntava un grup intentant rebre alguna pista per part de l’organització. També, intentarien sumar punts extres posant el seu millor somriure i fent-se una foto al costat d’un tècnic de l’staff situat en un determinat punt de l’estació.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Cap a l’una del migdia anirien arribant els equips de nou al village i, després de recollir la seva gorra Salomon de regal, el seu nombre per al posterior sorteig i fer-se amb algun que altre detall cortesia de M&Ms, San Miguel, Isdin o Audi, l’speaker donaria pas al lliurament de premis. Els equips més ràpids pujarien al podi de Masella per fer-se amb el ja tradicional trofeu en forma de esquella i, després, tots esperarien amb ganes el sorteig de productes Salomon i Suunto.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A les tres arribaria el moment de baixar el teló de l’edició més multitudinària del Salomon Quest Challenge: una cita de rècord, amb més de 600 participants, sold out de dorsals, bon temps i un gran ambient a Masella. Un matí familiar, divertit, especial i únic que serà difícil d’oblidar. Després del seu pas per l’estació gironina, la Salomon Quest Challenge portarà la seva fórmula de competició per equips a la neu a Sierra Nevada, que espera la seva arribada el 8 d’abril.

FONT: Salomon Quest Challenge – Lymbus