Dissabte, abril 20, 2024
Actualitatsense categoria

5 CONSELLS PER ESQUIAR A MASELLA DURANT LA SETMANA SANTA

Masella es presenta amb molt bones condicions de cara aquesta Setmana Santa 2016-17. En general en el clima de a Masella l’època de més nevades és la primavera. Aquesta temporada, en canvi, l’època de més nevades ha sigut la tardor, amb un parell de llevantades molt fortes a finals de novembre, i en especial a l’hivern.

Durant els mesos de gener i febrer hem tingut molts episodis de nevades fortes que setmana si setmana també han cobert les pistes de Masella. Recordem que són les nevades hivernals les que acumulen gruixos importants, perquè la menor temperatura i la radiació solar feble permeten que el mantell nivell augmenti de manera progressiva.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A on tenim els gruixos més importants és per sobre dels 2000 m. I per gaudir al màxim de l’esquí aquesta Setmana Santa recomanem:

Matinar per gaudir de l’esquí, des de les 9 del matí amb l’obertura dels remuntadors.

La crema de la protecció solar per protegir al màxim la pell de la  insolació solar.

Hidratar-se amb regularitat, amb aigua, sucs de fruita o refrescos en els nombrosos bars de l’estació.

Entaular-se i recuperar forces, un cop finalitzada l’esquiada, en els restaurants i bars de Masella.

Passejar a peu o en bicicleta, aprofitant les llargues tardes de primavera, pel fons de la vall per la xarxa de camins que transcorren pel verd primaveral dels prats de la Cerdanya del mes d’abril.

Masella, per aquesta Setmana Santa tindrà el 100% del desnivell esquiable obert, amb bones condicions per a la pràctica del esquí. I mantindrà les instal·lacions obertes fins ben entrat el mes d’abril o primers de maig, és a dir fins que les condicions ho permetin.