Dimarts, març 19, 2024
ActualitatOfertes

ABONAMENT DE FI DE TEMPORADA

Des de l’1 d’abril ja podeu adquirir labonament de fi de temporada que us permet esquiar tots els dies que resten de la temporada 2016-17. Per només 140 euros podeu obtenir aquest abonament que s’amortitza amb només 2 dies d’esquí i que us permetrà gaudir de Masella tots els dies ininterrompudament fins ben entrat el mes d’abril.

SECTOR DE LA TOSA – 28/03/2017

Amb aquest abonament us descomptem 70 € de l’abonament de temporada de l’hivern 2017-18 i a, més a més, us mantenim les tarifes dels abonaments de la temporada 2016-17. I, finalment, amb aquest abonament adquirireu un talonari d’invitacions per a esquiar a més de 60 estacions de tot el món.

Us recordem també que Masella és l’estació ideal per a gaudir de l’esquí de primavera i que, si les condicions de neu ho permeten, romandrà oberta fins que s’acabi el mes d’abril.

Ara mateix hi ha el 100% del desnivell esquiable obert, des de la Tosa (2535 m) fins al Pla de Masella (1600 m). La zona de Debutants de Pla de Masella romandrà oberta amb els remuntadors Pastors, Pastorets i la Cinta. El teleesquí Debutants del Pla de Masella i el telecorda ja han tancat per fi de temporada. El Jardí de neu també ha finalitzat ja la temporada però els caps de setmana i festius continuarà oberta la caseta del nens, per a petits de 18 mesos a 4 anys. A Coma Oriola, el teleesquí de Debutants seguirà obert durant els caps de setmana.