Dimecres, abril 24, 2024
ActualitatEscolaOfertesServeis

CURSET D’ESQUÍ INFANTIL DE SETMANA SANTA AMB L’ESCOLA D’ESQUÍ I D’SNOWBOARD DE MASELLA

Aquesta Setmana Santa s’organitza un curset d’esquí infantil adreçat a nens i nenes que vulguin aprendre a esquiar o bé a perfeccionar el seu nivell.

Detalls del curset:

Preu: 120,00 €/persona

Edats: Infants entre els 4 i els 12 anys, ambdues edats incloses

Dates: De Dijous Sant (13 d’abril) a Diumenge de Pasqua (16 d’abril)

Horari: De 10 a 13 h

Durada: 12 hores

L’organització del curset va a càrrec de l’Escola d’Esquí i Snowboard de Masella, integrat per professors d’esquí titulats i amb una llarga experiència la docència en els esports d’hivern.

D’altra banda, tots els esquiadors o surfistes que vulguin fer classes a la carta es poden posar en contacte amb l’Escola que ofereix classes a mida en funció del nombre de persones, nivell, modalitat i edat. A més, durant els dies festius de Setmana Santa, l’Escola d’Esquí i d’Snowboard de Masella posa a la disposició de tots els pares la “Caseta pel Nens” ubicada al Pla de Masella i adreçada a menuts amb edats compreses entre els 18 mesos i els 4 anys. Durant la Setmana Santa el Jardí de Neu, a la zona del Pla de Masella, ja romandrà tancat.

Per a més informació del Curset de Setmana Santa i d’altres serveis de l’Escola d’Esquí i d’Snowboard de Masella contacteu amb:

Telèfon (+34) 972 890 145

E.Mail: escola@masella.com

Oficines de l’Escola al Pla de Masella oberta a diari de 8,30 a 16,30 h