Divendres, abril 19, 2024
ActualitatDestacatMéteoOfertes

ARRIBEN LES NEVADES PER GAUDIR DE L’ABONAMENT DE FINAL DE TEMPORADA I CONTINUAR ESQUIANT 

Aquesta recta final del 2018-2019, coincidint amb l’inici del mes d’abril, arriben nevades per continuar gaudint de l’esquí a Masella fins que finalitzi la temporada, de la qual encara resten moltes jornades de sol i bona neu per endavant. I és que Masella té previst obrir fins a finals d’abril o a primers de maig, fins que les condicions del temps i de la neu ho permetin. Tot, amb l’objectiu d’oferir la temporada d’esquí més llarga dels Pirineus.

PROMOCIÓ DE L’ABONAMENT FINAL DE TEMPORADA PER CELEBRAR ELS 150 DIES D’ESQUÍ A MASELLA  

Masella, el passat dia 30 de març, va celebrar el seu dia número 150 des de la seva obertura. Per celebrar els 150 dies d’esquí Masella, des d’aleshores, tenim a la venda l’Abonament de Final de Temporada, un passi que per només 145 € té les següents prestacions:

1-Permet esquiar tots els dies que resten fins la darrera jornada de la temporada 2018-19.

2- Amb aquest abonament es descompten 70 € de l’abonament de temporada de l’hivern 2019-20 i, a més a més,  es mantenen les tarifes de promoció dels abonaments de la temporada 2018-19. Descompte no vàlid per abonaments en d’altres modalitats.

3-Si s’esquien 3 dies o més ja queda amortitzat, per tant ja compensa.

4-Amb aquest abonament Masella dona un talonari d’invitacions per a esquiar a més de 70 dies d’esquí gratis en més de 50 estacions de tot el Món a seleccionar en funció de si encara romanen obertes la present temporada.

Tramita l’Abonament de Final de Temporada clicant AQUÍ