ARRIBEN LES NEVADES PER GAUDIR DE L’ABONAMENT DE FINAL DE TEMPORADA I CONTINUAR ESQUIANT 

Aquesta recta final del 2018-2019, coincidint amb l’inici del mes d’abril, arriben nevades per continuar gaudint de l’esquí a Masella fins que finalitzi la temporada, de la qual encara resten moltes jornades de sol i bona neu per endavant. I és que Masella té previst obrir fins a finals d’abril o a primers de maig, fins que les condicions del temps i de la neu ho permetin. Tot, amb l’objectiu d’oferir la temporada d’esquí més llarga dels Pirineus.

PROMOCIÓ DE L’ABONAMENT FINAL DE TEMPORADA PER CELEBRAR ELS 150 DIES D’ESQUÍ A MASELLA  

Masella, el passat dia 30 de març, va celebrar el seu dia número 150 des de la seva obertura. Per celebrar els 150 dies d’esquí Masella, des d’aleshores, tenim a la venda l’Abonament de Final de Temporada, un passi que per només 145 € té les següents prestacions:

1-Permet esquiar tots els dies que resten fins la darrera jornada de la temporada 2018-19.

2- Amb aquest abonament es descompten 70 € de l’abonament de temporada de l’hivern 2019-20 i, a més a més,  es mantenen les tarifes de promoció dels abonaments de la temporada 2018-19. Descompte no vàlid per abonaments en d’altres modalitats.

3-Si s’esquien 3 dies o més ja queda amortitzat, per tant ja compensa.

4-Amb aquest abonament Masella dona un talonari d’invitacions per a esquiar a més de 70 dies d’esquí gratis en més de 50 estacions de tot el Món a seleccionar en funció de si encara romanen obertes la present temporada.

Tramita l’Abonament de Final de Temporada clicant AQUÍ 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *