Dimecres, abril 24, 2024
Actualitat

BALANÇ POSITIU DE LA TEMPORADA D’ESQUÍ NOCTURN 2022-23

XIFRES MOLT BONES QUE POSEN DE MANIFEST L’EXCEL·LENT ACCEPTACIÓ DE L’ESQUÍ NOCTURN A MASELLA

Aquest dissabte, dia 4 de març,  Masella ha donat per finalitzada la temporada d’Esquí Nocturn. S’han obert un total de 19 nits entre dijous, dissabtes i festius de les festes de Nadal.

El domini esquiable de nit , inaugurat la temporada 2013-14, és una experiència amb molt bona acceptació. Els més de 27.000 esquiadors, que han gaudit del domini esquiable nocturn aquesta temporada, són una bona mostra de que és una oferta turística consolidada.

El domini esquiable nocturn consta de:

10 Km esquiables

6 remuntadors oberts

13 pistes obertes

Obert tots els dijous, dissabtes i alguns festius

Desnivell: 420 m que recorren per dins el bosc

 

Ara, tal i com estava previst en el calendari, finalitzem la temporada de nocturn a causa que el dia avança inexorablement i en breu es realitzarà el canvi d’hora.

 

L’Esquí Nocturn de Masella s’ha vist complementat amb l’oferta gastronòmica típica de muntanya (fondues, raclettes, tartiflettes, trinxats de la Cerdanya, etc.) en el Restaurant del Pla de Masella durant tots els dissabtes i festius. I, també, amb l’Après-ski al Möod Masella – Stern Motor – Taittinger, a la zona del Pla de Masella.

 

Aquest primer cap de setmana de març s’ha gaudit d’unes condicions excel·lents, gràcies a uns dies radiants, amb sol, cel blau i ambient fred, que manté la neu.

La previsió per aquesta segona setmana de març és:

  • Pistes: 54 pistes que sumen 63 km esquiables
  • Sectors: 9 sectors oberts (Pla de Masella, Bosc d’Alp, Cap del Bosc, Coma Oriola, Coma Pregona, La Pleta, La Pia, Dues Estacions, la Tosa i Isards).
  • Remuntadors: 14 oberts, entre els quals els 5 telecadires de l’estació Coma Oriola, Jumbo Tosa, Masella Jet, La Pia Express i TGV
  • Accés a pistes: Per Coma Oriola, la Pia i  Pla de Masella
  • Gruixos: 45 a 90 cm de qualitat pols
  • Connexió Alp 2500, per enllaçar Masella + La Molina és oberta al públic

default
default

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *