Dimarts, abril 16, 2024
sense categoria

ESQUÍ DE PRIMAVERA A MASELLA

Malgrat que enguany la primavera meteorològica s’ha avançat unes setmanes, Masella té un entorn natural favorable per una bona conservació de la neu a les pistes.

Aquestes condicions òptimes són:

ALTITUD: La cota màxima de Masella són 2535 m sobre el nivell del mar, amb un percentatge molt elevat de pistes ubicades per sobre dels 2000 m d’altitud.

ORIENTACIÓ NORD: Un 90% de les pistes estan ubicades en cara nord i això afavoreix una millor conservació de la neu, atès que l’angle d’incidència dels raigs del sol és menor que en orientacions sud, a la vegada que les ombres a pistes són més llargues que en d’altres orientacions.

BOSC A LES PISTES: El 80% de les pistes transcorren enmig del bosc i aquest factor també és clau per protegir les pistes de la insolació.

Ja per acabar la climatologia, tradicionalment, quan més neva a les cotes altes és durant el mes d’abril, per tant esperem que les nevades d’abril enguany no faltin a la cita.

Ara a Masella, mantenim el 100% del desnivell esquiable obert, des del cim de la Tosa -2535 m fins al Pla de Masella-1600 m, amb la majoria d’eixos bàsics oberts per a la pràctica de l’esquí i el surf de neu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *