Divendres, abril 19, 2024
sense categoria

CAP DE SETMANA DE NEU EXCEL·LENT GRÀCIES AL RETORN DE L’HIVERN

Les nevades del passat dijous, divendres i dissabte, amb una cota de neu que va baixar progressivament de 1800 m fins el fons de la vall, i el fred hivernal han permès que els esquiadors hagin gaudit d’un excel·lent cap de setmana. I, indubtablement segons les previsions del temps, tenim unes perspectives d’inici del març immillorables, en què el fred serà la tònica durant tota aquesta primera setmana d’aquest nou mes.

I tot plegat amb neu de qualitat, que es veu afavorida per les baixes temperatures i l’ambient sec que la manté pols a tot el domini i a un temps marcat pel fred i el sol, que ha sigut especialment protagonista durant aquest diumenge. Els esquiadors que dissabte al vespre han gaudit de l’Esquí Nocturn també han tingut òptimes condicions i s’han vist sorpresos per una nevada persistent, entre feble i moderada, que ha fet la nit encara més màgica.

El bon estat de pistes, també han permès que es pogués gaudir amb plenitud de totes les negres del sector dels Isards- el Tub, pistes que han fet gaudir de valent als esquiadors experts.

Tenim obert el 100% del desnivell esquiable, amb 935 m de desnivell, amb una baixada continua des del cim de la Tosa-2535 m fins el Pla de Masella-1600 m. A més a més, tenim totes les bases de l’estació obertes, és a dir La Pia-1700 m, Pla de Masella-1600 m i Coma Oriola-1950 m.

La previsió per aquesta setmana és:

  • Pistes: 64 pistes que sumen 68 km esquiables
  • Sectors: 9 sectors oberts (Pla de Masella, Bosc d’Alp, Cap del Bosc, Coma Oriola, Coma Pregona, La Pleta, La Pia, Dues Estacions, la Tosa i Isards – el Tub)
  • Remuntadors: 14 oberts, entre els quals els 5 telecadires de l’estació Coma Oriola, Jumbo Tosa, Masella Jet, La Pia Express i TGV
  • Accés a pistes: Per Coma Oriola, la Pia i  Pla de Masella
  • Gruixos: 45 a 85 cm de qualitat pols
  • Connexió Alp 2500, per enllaçar Masella + La Molina és oberta al públic

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *