Divendres, març 29, 2024
Actualitat

REPARTIMENT BEQUES FUNDACIÓ BOSCH AYMERICH

Sisena i Setena Edició Beques Estudi pels habitants d’Alp, Das, Urús, Bagà i Toses

 

El dia 18 de Febrer va tenir lloc el lliurament conjunt de la 6a i la 7a Edició de Beques de la Fundació Bosch Aymerich, destinades als joves estudiants dels municipis d’Alp, Bagà, Das i Urús que a partir de la 6a Edició incorpora la participació del municipi de Toses donada la seva pertinença al Ripollès on es troba l’Hotel La Collada, que forma part del grup empresarial que gestiona la Fundació Bosch Aymerich.

 

L’objectiu de les beques és contribuir a la formació dels joves d’aquests municipis per tal de garantir un futur de bons professionals qualificats a les empreses de la Cerdanya, del Berguedà i del Ripollès.

La Fundació atorga les beques estudi en agraïment als seus habitants i, també, per la preocupació de facilitar l’accés a estudis superiors entre els joves veïns d’aquests municipis, atès que una bona formació és garantia de futur per aquest territori.

 

 

A l’acte de lliurament hi van assistir en representació de la Generalitat de Catalunya l’ Hble. Sr. Juli Fernández, Conseller de Territori de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Josep Castells (Delegat Territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran), en representació de la Diputació de Girona l’Il·lm. Sr. Albert Piñeira, Vicepresident 2n DdGi i alcalde de Puigcerdà, en nom de la Comarca de la Cerdanya l’ Il·lm. Sr. Isidre Chia, president del Consell Comarcal de la Cerdanya, i els alcaldes dels municipis els Il·lms. Srs. Carles Adserà, alcalde d’Alp, Enric Laguarda, alcalde de Das, Jordi Ginesta, en representació a l’alcaldessa d’Urús, Joan Oña, alcalde de Bagà, Joan Bernadas, alcalde de Toses i en nom de la Fundació Bosch Aymerich el Sr. Ángel Sáez (president de la FBA), el Sr. Xavier Nolla, President de Masella i vicepresident FBA, els patrons de la FBA i directius de la Estació d’esquí de Masella.

 

En la 6a Edició es van rebre un total de 47 sol·licituds amb una nota mitjana del 8,11 dels expedients concedits (comparada amb un 7,89 de l’edició anterior) i per aquest motiu i de manera excepcional, la Fundació Bosch Aymerich va decidir atorgar 1 beca més per Ajuntament donades les bones notes rebudes. S’han atorgat 28 beques de 2.000€ cadascuna, que han quedat repartides de la següent manera, segons els municipis que hi han participat: Alp: 7 beques, Das: 6 beques, Urús: 4 beques, Bagà: 10 beques, Toses: 1 beca.

En la 7a Edició s’han rebut 56 sol·licituds amb una nota mitjana del 8,14 dels expedients concedits (comparada amb un 8,11 en l’edició anterior), s’han atorgat 25 beques de 2.000 € cadascuna, que han quedat repartides de la següent manera, segons els municipis que hi han participat: Alp: 6 beques, Das: 5 beques, Urús: 4 beques, Bagà: 9 beques, Toses: 1 beca.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *