Divendres, abril 19, 2024
ActualitatEscolaOfertes

COM TRAMITAR L’ABONAMENT?

A Masella oferim un ampli ventall d’abonaments a la carta (Tota la temporada, feiners, no dissabtes, diumenges, a partir de les 13 h, etc.). Per consultar-los i conèixer els preus de Masella clica AQUÍ i els preus del domini esquiable conjunt de La Molina + Masella clica AQUÍ

I si tramites l’abonament en les modalitats de Temporada, Feiners o No Dissabtes podràs gaudir de 80 dies d’esquí gratis en més de 50 estacions diferents. Consulta-les AQUÍ

I APROFITA PER TRAMITAR ARA EL TEU ABONAMENT, PERQUÈ POTS GAUDIR DELS PREUS DE PROMOCIÓ NOMÉS FINS EL DIA 24 DE NOVEMBRE!!!

Els abonaments a la carta no inclouen assegurança, la qual podràs contractar-la a les Oficines d’Atenció a l’Esquiador del Pla de Masella. A l’estació oferim la RACC Slalom Individual (50 €) i la Familiar (114 €), que inclou fins a 6 assegurats.

A més ara, és el moment de contractar les classes d’esquí i snowboard de l’Escola de Masella. Amb un ampli ventall de possibilitat amb classes particulars o cursets a la carta (8 dissabtes, 8 diumenges, Nadal, Cap d’Any, etc.). A més, si reserves abans del 27/11/2019 l’Escola et farà un 10% de descompte. Consulta totes les opcions de l’Escola clicant AQUÍ. I si et queda algun dubte ho pots consultar a escola@masella.com

El Club Masella Team, el club de l’estació, també ofereix un ampli ventall de cursets a la carta amb diferents opcions. Per consultar-los clica AQUÍ. I si et queda algun dubte ho pots consultar a masellateam@masella.com

A ON POTS FER TOTS AQUESTS TRÀMITS?

VIA WEB

L’abonament el pots tramitar “on-line” a la web de Masella clicant AQUÍ

A més a més, l’abonament, a l’igual que la tramitació de les assegurances, cursets del CE Masella Team, Escola de Masella, guardaesquís et els pots tramitar:

OFICINA ATENCIÓ A L’ESQUIADOR

Ubicada al Pla de Masella, davant del telecadira Masella Jet, l’Oficina obre amb els següents horaris:

Dilluns a Divendres: 9 a 17 h

Caps de Setmana i festius de novembre fins a l’inici de la temporada: 11 a 14 h.

L’Escola de Masella, ubicat al local de l’Escola davant de l’edifici TGV, i el CE Masella Team, ubicat a les mateixes Oficines d’Atenció a l’Esquiador, fan exactament els mateixos horaris d’atenció a l’esquiador.

 

FIRES

1-FIRA DE MUNTANYA, A VIC (Stand 1): del 8 al 10 de novembre de 2019

Divendres 8 de novembre de 15,30 h a 20,00 h

Dissabte 9 i diumenge 10 de 10,00 h a 20,00 h

 

2-A l’ILLA DIAGONAL, A BARCELONA: del 15 al 23 de novembre de 2019

A la Planta 0, davant de la botiga Uterqüe, del Centre Comercial l’Illa Diagonal (Av. Diagonal, 557 de Barcelona) 9,30 h a 21,00 h, cada dia excepte els diumenges.

I RECORDA QUE MASELLA INICIARÀ LA TEMPORADA 2019-20 EL PRIMER DIA DE NOVEMBRE QUE LES CONDICIONS DE LA NEU I DEL TEMPS HO PERMETIN – ANUNCIAREM LA DATA D’OBERTURA A TRAVÉS DE LES XARXES SOCIALS!!!