Dijous, abril 25, 2024
ActualitatOfertes

ON COMPRAR FORFETS DE DIA, VARIS DIES O NIT?

A Masella hi ha un ampli ventall de forfets de dia, de nit, dies consecutius i de lliure elecció, així com també forfets de regal per a terceres persones. Es poden comprar forfets de Masella i d’Alp 2500 a les tres portes d’entrada de l’estació, és a dir al Pla de Masella-1600 m, La Pia – 1700 m i a Coma Oriola – 1950 m.

PLA DE MASELLA-1600 m

En el Pla de Masella hi ha tres punts de venda que són: en el Caixer Automàtic,  a les Taquilles i a les Oficines d’Atenció a l’Esquiador.

Caixer Automàtic: És la caixa expenedora a on poden comprar forfets de 1 dia o varis dies consecutius, amb assegurança i sense assegurança. L’horari del caixer és de 8 a 12 h i a partir de les 16 h, es poden comprar forfets per l’endemà. Es paguen els forfets amb targeta bancària. El caixer automàtic està ubicat a la dreta de la porta d’entrada de les Oficines d’Atenció a l’Esquiador del Pla de Masella. No es poden comprar forfets d’Esquí Nocturn.

Taquilles: Es poden comprar forfets de tot tipus de Masella i d’Alp 2500 (dia, nit, consecutius, lliure elecció, etc.), amb descomptes (universitaris, carnet jove, etc.) i promocions (paquets universitaris i familiars). Es poden bescanviar forfets de promocions,  excepte els forfets d’intercanvi en els titulars d’abonament de temporada d’altres estacions d’esquí. Les taquilles, que són les principals de l’estació, estan ubicades a la part posterior de l’edifici de serveis del Pla de Masella. També estan obertes les nits d’Esquí Nocturn.

Oficines d’Atenció a l’Esquiador: Entre d’altres tràmits i compres es poden adquirir promocions, bescanviar forfets i retirar els forfets d’intercanvi en els titulars d’abonament de temporada d’altres estacions d’esquí. Les Oficines d’Atenció a l’Esquiador estan a l’edifici de serveis del Pla de Masella, a la banda del telecadira Masella Jet. També estan obertes les nits d’Esquí Nocturn.

LA PIA -1700 m

Taquilles: Es poden comprar forfets de tot tipus de Masella i d’Alp 2500 (dia, nit, consecutius, lliure elecció, etc.), amb descomptes (universitaris, carnet jove, etc.) i promocions (paquets universitaris i familiars). Es poden bescanviar forfets de promocions,  excepte els forfets d’intercanvi en els titulars d’abonament de temporada d’altres estacions d’esquí. La Pia és la primera porta d’entrada que es troben els esquiadors quan venen de la carretera provinent de la Collada de Toses i/o La Molina.

COMA ORIOLA -1950 m

Taquilles: Es poden comprar forfets de tot tipus de Masella i d’Alp 2500 (dia, nit, consecutius, lliure elecció, etc.), amb descomptes (universitaris, carnet jove, etc.) i promocions (paquets universitaris i familiars). Es poden bescanviar forfets de promocions,  excepte els forfets d’intercanvi en els titulars d’abonament de temporada d’altres estacions d’esquí. Coma Oriola s’hi arriba per la carretera de 4,5 km  que arrenca del Pla de Masella, davant dels Apartaments Masella 1600 m residencial.

COMPRA FORFETS PER REGALAR

Via web: Es poden comprar forfets de Masella per regalar a terceres persones a través de www.masella.com clicant AQUÍ. Els forfets que es poden comprar són per adults (a partir de 12 anys), infants (7 a 11 anys), menors (fins a 6 anys), veterà I (de 65 a 74 anys) i veterà II (a partir de 75 anys). Els tipus de forfets que es poden comprar són: dia, nit, 1 nit + l’endemà o 2, 4, 6, 8 o 10 dies de lliure elecció. Un cop comprats via web els beneficiaris de les cartes-regals han de bescanviar-les a les Oficines d’Atenció a l’Esquiador del Pla de Masella.  Es paguen els forfets amb targeta bancària

Oficines d’Atenció a l’Esquiador: Es poden comprar forfets de Masella per regalar a terceres persones en totes les franges d’edat: adults (a partir de 12 anys), infants (7 a 11 anys), menors (fins a 6 anys), veterà I (de 65 a 74 anys) i veterà II (a partir de 75 anys). Els tipus de forfets que es poden comprar són: dia, nit, 1 nit + l’endemà o 2, 4, 6, 8 o 10 dies de lliure elecció. Un cop comprats els beneficiaris de les cartes-regals han de bescanviar-les una altra vegada a les Oficines d’Atenció a l’Esquiador del Pla de Masella. Les Oficines d’Atenció a l’Esquiador estan a l’edifici de serveis del Pla de Masella, a la banda del telecadira Masella Jet.