Divendres, març 29, 2024
Actualitat

CONSULTA ELS AVANTATGES DE L’ABONAMENT DE TEMPORADA

Amb els abonaments de Masella i Alp 2500, en les modalitats de Temporada, No Dissabtes i Feiners, en els rangs d’edat d’Infant, d’Adult i de Veterà I es donen uns talonaris amb un seguit d’avantatges que són: d’una banda, descomptes en diversos establiments i empreses i, de l’altra, forfets d’altres estacions.

AVANTATGES EN ESTABLIMENTS

Els avantatges que es donen són descomptes en botigues i empreses de serveis de la Cerdanya, una manera de fer altres activitats i fer compres de proximitat com a complement de la jornada d’esquí.

Consulta els avantatges de Masella AQUÍ

Consulta els avantatges d’Alp 2500 AQUÍ

Estació d’esquí de Valmalenco (Itàlia)

FORFETS D’ALTRES ESTACIONS

Es donen forfets, a preu molt reduït o gratis, d’altres estacions de Catalunya dels Pirineus, de la resta d’Espanya, dels Alps i de la resta del Món. Enguany, com a novetat, hem incorporat 2 forfets per les estacions d’Hautacam i de Gavarnie-Gèdre, respectivament, dominis esquiables del vessant francès del Pirineu Central.

Consulta els forfets de Masella AQUÍ

Consulta els forfets d’Alp 2500 AQUÍ

Estació d’esquí de Kiroro (Japó)

I recorda que si recarregues l’abonament de temporada online has de passar per les nostres Oficines d’Atenció a l’Esquiador del Pla de Masella a recollir el talonari dels avantatges i dels forfets.