Dissabte, abril 27, 2024
Actualitat

COM GAUDIR DELS ESTIUS FRESCOS DE MASELLA?

La muntanya de Masella és el destí ideal per gaudir de l’estiu a la fresca i és que, amb independència de si fa o no calor, les temperatures són sempre més baixes que a la resta del país. D’altra banda l’altitud, amb una cota per sobre els 1600 m, i el bosc fan que fins i tot les temperatures siguin més baixes que als pobles de la vall de la Cerdanya. Un punt i a part són les bones sensacions de pernoctar al Pla de Masella, en què és molt habitual posar-se el jersei durant els vespres de juliol i agost i, de nit,  sovint cal dormir amb llençol.

ALLOTJAMENTS DE MASELLA 

Els allotjaments de Masella són punt de pernocta per múltiples activitats esportives (senderisme, bicicleta de muntanya, golf, etc.), festives (festes majors, festivals musicals, etc.) i culturals (patrimoni artístic i cultural, museus, etc.) en què les muntanyes, rius i llacs de la Cerdanya són l’escenari ideal per gaudir de l’estiu a la muntanya.

L’oferta d’allotjaments per gaudir de la fresca i de la natura és variada i per a tots els gustos al Pla de Masella, sector de l’estació d’esquí i muntanya ubicat a la falda de la muntanya  de la Tosa a la cota 1600 m. A Masella hi ha els següents establiments.

AlpHotel*** 

Hotel ideal per a grups, però també per famílies amb nens petits o joves. Entre d’altres serveis hi ha piscina exterior al jardí, piscina interior, sauna, servei de bufet, sala de jocs, bar, sala de lectura, etc. L’AlpHotel té servei d’animació que organitza activitats pels infants.

Per aquest estiu hi ha les següents ofertes:

15% de descompte en caps de setmana (divendres a diumenge). Aplicable a reserves realitzades amb 7 dies d’antelació (algunes dates punta l’oferta pot estar exclosa). 

Fins a 25% de descompte si vens en dies feiners de dilluns a divendres. (algunes dates punta l’oferta pot estar exclosa).

Fins a 30% de descompte per estades de llarga durada de 7 dies o més. Aplicable a reserves realitzades amb 7 dies d’antelació.

Més informació: AQUÍ

Reserves: Telf. 972 144 201 i a l’A/e: reservas@alphotelmasella.com

Abrigall Hostel

Alberg ideal per a grups. Servei de cafeteria, bar, bufet, espais polivalents, etc.

Per a reserves contactar amb

Més informació: AQUÍ 

Reserves: Telf. 972 144 201 i a l’A/e: reservas@alphotelmasella.com

Apartaments Masella 1600 m

Apartaments ideals per gaudir de l’estiu en família. Disposen de WIFI gratuït, zones enjardinades i ofereix la possibilitat de llogar plaça d’aparcament i piscina climatitzada abonant un suplement.

Més informació: AQUÍ

Reserves: Telf. 972 144 201 i a l’A/e: reservas@alphotelmasella.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *