Dimecres, maig 1, 2024
Actualitat

ELS ALTRES FORFETS I ELS AVANTATGES DE L’ABONAMENT

A Masella sempre donem valor afegit a l’Abonament de Temporada, amb una sèrie de prestacions que fan de l’abonament de Masella un producte encara més atractiu. En concret, amb els abonaments de Masella en les modalitats de Temporada, No Dissabte i Feiners en els rangs d’edat d’Adult, Infant i Veterà I es lliuren uns talonaris que contenen vals amb forfets d’altres estacions i avantatges en establiments comercials i empreses de serveis.

Els forfets del talonari permeten esquiar més de 100 dies en més de 40 estacions d’arreu del Món durant la temporada 2023-24. Per gaudir d’aquest forfets cal abonar 5€/forfet/dia a cada una de les estacions que es visita dels Pirineus (Catalunya, Andorra i França) i d’Espanya, excepte en les estacions internacionals d’Alemanya, Àustria, Estats Units d’Amèrica, Itàlia, Japó i Xile.

                   Estació d’esquí de Valmalenco (Itàlia)

VaEls forfets de les altres estacions permeten esquiar en gairebé totes les estacions catalanes, en moltes de la banda francès dels Pirineus i a moltes estacions d’Espanya, així com en estacions dels Alps, i d’altres més llunyanes al continent americà (EUA i Xile) i Àsia (Japó). Podeu consultar els forfets de les altres estacions clicant AQUÍ. I els avantatges es poden consultar de l’Abonament de Masella es poden consultar AQUÍ.

 

Estació d’esquí de Monarch Mountain (Estats Units d’Amèrica)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *