Divendres, abril 26, 2024
Actualitat

TOSA OBERTA!

Avui ens hem llevat amb un paisatge blanc i típicament hivernal. A més, el fred i la neu produïda durant els últims dies ens permet donar una de les notícies més esperades a Masella… OBRIM LA TOSA!!

Avui divendres, s’ha obert el teleesquí La Tosa i de cara al cap de setmana preveiem obrir tant el teleesquí Rasos com el telecadira Jumbo Tosa. Pel que fa a les pistes obertes d’aquest sector, trobareu La Tosa Vermella i Panoràmica Superior.

A més a més, a banda del sector La Tosa, avui hem obert ja el telecadira desembragable de sis places TGV, que dóna accés a un seguit de pistes blaves i vermelles ideals per als esquiadors de nivell intermig.

Amb aquest increment de remuntadors oberts i quilòmetres esquiables ens situem doncs en una situació fantàstica de cara al pont de desembre. Els esquiadors trobaran a partir d’aquest cap de setmana a Masella 10 remuntadors oberts i un total de 25 quilòmetres esquiables repartits en 18 pistes.

Obrirem el 100% del desnivell esquiable, així ja es podrà esquiar des del cim de la Tosa-2535 m fins el Pla de Masella-1600 m,  realitzant el 100% del desnivell esquiable, que representa el desnivell més important del Pirineu de Girona.

Concretant una mica més, la previsió pel cap de setmana és obrir amb:

  • Gruixos de neu: 30 a 40 cm de neu pols
  • Pistes: 19 pistes ( A les pistes ja obertes hi afegirem l’obertura de les següents vermelles: Davallada, Esquirols, Central, Tosa Vermella, Panoràmica Superior. Les següents blaves: La Plana Superior i Masovera. I la següent verda: Telecorda del Pla de Masella.
  • Remuntadors: 10 oberts (Cinta de Pastors, Cinta de Pastorets, Telecadira de Coma Oriola, Telecadira TGV, Telecadira Jumbo Tosa, Teleesquí de Debutants de Coma Oriola, Teleesquí de la Tosa, Teleesquí de Rasos, Telecadira Masella Jet, Telecorda del Pla de Masella).
  • Accés a pistes: Per Coma Oriola-1950 m i Pla de Masella-1600 m.

En el cas que dissabte 02/12 les previsions de vent es confirmin es podria veure afectada alguna instal·lació, sobretot en les cotes més altes de l’estació. Un cop passat l’episodi de tempestes de neu i vent previstes per aquest vespre de divendres i el matí de demà, dissabte, per a diumenge s’albira un dia estable, marcat pel sol i el vent en calma.