Dijous, abril 25, 2024
ActualitatCursesEsdeveniments

ÈXIT DE LA XIII CURSA D’ABONAMENTS DE TEMPORADA

Prop de 250 esquiadors i esquiadores han participat avui a la XIII edició de la Cursa d’Abonaments de Temporada de Masella. La cursa s’ha disputat en modalitat de gegant a la pista Davallada i tots els participants, des de Mini-alevins fins a Màsters, ha pogut gaudir d’un dia esplèndid, de sol i bona neu.

En aquest ENLLAÇ podreu trobar la classificació per categories de la cursa.

L’entrega de premis es farà demà, diumenge 27 de març, a les 14h al Pla de Masella (davant taquilles de forfets) i es repartiran trofeus als 3 primers classificats de cada categoria. Si has fet podi a la XIII Cursa d’Abonaments de Temporada i no pots recollir el trofeu pots delegar la recollida a algun amic o familiar o bé passar per Oficines quan et vagi bé i te’l lliurarem en mà.

Des de Masella volem agrair-vos a tots la vostra participació en aquesta XIII Cursa d’Abonaments de Temporada i recordar-vos que la temporada encara no s’acaba i que després de Setmana Santa l’estació continuarà oberta i, si les condicions meteorològiques i de neu ho permeten, conitnuarà així fins ben entrat el més d’abril.