Diumenge, abril 28, 2024
ActualidadActualitat

FAQS FI TEMPORADA COVID-19

PREGUNTES I RESPOSTES DE MASELLA RELATIVES AL CORONAVIRUS

 

Està oberta l’estació d’esquí de Masella?

El divendres, dia 13 de març, l’estació ha finalitzat la temporada 2019-20 com a mesura preventiva  de l’emergència sanitària derivada del coronavirus. Aquesta decisió s’ha pres en base a la resolució 720/2020, de 13 de març, del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, en què obliga, per imperatiu legal, el tancament de les estacions d’esquí catalanes. És prioritat de Masella vetllar per la salut del esquiadors, els treballadors i els veïns de la comarca de la Cerdanya.

 

Què passa si tinc un forfet de varis dies consecutius?

Si tens un forfet de varis dies consecutius, més enllà del 13 de març de 2020, contacta amb masella@masella.com i se’t farà la devolució corresponent als dies no consumits del forfet. No es fa la devolució de l’assegurança del forfet, però si la totalitat del forfet comprat.

 

Què passa si tinc convalidacions de forfets de lliure elecció o forfets comprats per internet en la modalitat “Regala neu”?

Si tens convalidacions de forfets de lliure elecció comprats aquesta temporada els podràs utilitzar la temporada 2020-21 sense cap cost afegit. De la mateixa manera, si tens forfets comprats en la modalitat de “Regala neu”, seran vàlida per la temporada vinent.

 

Què passa si tinc invitacions per esquiar gratuïtament a Masella?

Si ets titular d’abonament de temporada d’altres estacions, i tens invitacions per esquiar gratuïtament a Masella no consumides, no seran vàlides per la temporada vinent.

 

Si he reservat la meva esquiada a través d’una agència, com ho he de reclamar?

Si has reservat la teva esquiada a través d’una agència de viatges contacta amb ells per procedir a la cancel·lació.

 

Puc demanar la devolució o alguna compensació per l’abonament de temporada?

Tots els abonaments de temporada, en qualsevol modalitat, es consideren amortitzats, excepte l’abonament de primavera. Els titulars amb abonament de primavera de Masella se’ls guarda l’import abonat a compte de qualsevol abonament per la temporada 2020-21.

 

Com puc recuperar el meu material del guardaesquís, recollir material del taller d’esquís o fer devolució de material d’esquí?

El material dels guardaesquís i del taller d’esquís es podrà recollir en els guardaesquís a partir de que la situació es normalitzi. Qualsevol dubte relatiu als armaris guardaesquís contacteu a l’e.mail: grups@masella.com

 

Què faig si tinc d’altres dubtes?

Pot contactar amb atenció al públic de Masella només via e.mail: masella@masella.com . Les Oficines d’Atenció a l’Esquiador, el Lloguer,el Taller i el Guardaesquís, de manera preventiva, són serveis tancats al públic fins que la situació es normalitzi.

 

A Masella, a 15 de març de 2020