Divendres, abril 19, 2024
ActualidadActualitatCarrerasCompeticióCompeticiónCursesEsdeveniments

LA SALOMON QUEST CHALENGE ARRIBA AQUEST DISSABTE, 18 DE FEBRER, A MASELLA

El 18 de febrer, després de les intenses i generoses nevades i, en un dels millors moments de la temporada, el Salomon Quest Challenge arribarà a l’estació de Masella. La competició, per equips i pensada per gaudir a la neu al costat de família i amics, s’ha consolidat com una de les més divertides de l’hivern.

Els participants hauran de formar equip al costat de dos amics més per participar en un Salomon Quest Challenge que no és una cursa típica. Es tracta de competir però, sobretot, de divertir-se. Els participants es calçaran les botes i escolliran categoria: “challenge” o familiar i es posaran a prova en un eslàlom gegant, un “freeride”, un “skicross” i un “Banked slalom”. Un cop superades les quatre proves, els que tinguin més ganes podran aconseguir punts extra en una prova d’orientació i en un repte fotogràfic. En diversos racons de l’estació s’ubicaran una sèrie de balises que estaran esperant de ser trobades, mentre que la creativitat de l’equip es mesurarà en base al seu art per fotografiar-se al costat d’un element únic de l’estació. Tots els que acceptin el repte de posar-se el dorsal, tindran tres hores per demostrar la seva habilitat en aquestes quatre proves dissenyades especialment per a l’ocasió. Serà a les 9h quan arrenqui l’aventura del Salomon Quest Challenge, amb el lliurament de dorsals al village del Pla de Masella. A partir d’aquí i, ja amb el mapa i la pinça de control a punt, els participants tindran fins a la 13h per divertir-se i gaudir en cadascuna de les proves. Serà una nova oportunitat perquè petits i grans es diverteixin en diversos desafiaments que gràcies a l’Salomon Quest Challenge es posen a l’abast de tots.

Les inscripcions a la competició ja estan obertes a www.salomonquestchallenge.com a un preu de 10 € per persona. A més, en el moment d’apuntar, tots els participants podran aconseguir el seu forfet de dia a un preu especial de només 27 €.