Divendres, abril 19, 2024
ActualitatFormació

LLIURAMENT DE LES BEQUES-ESTUDI DE LA FUNDACIÓ BOSCH I AYMERICH I MASELLA

Aquest dissabte, dia 11 de febrer, s’ha realitzat a Masella el lliurament de les beques-estudi de la Fundació Privada Bosch i Aymerich i Masella destinades als joves estudiants d’Alp, Das i Urús; és a dir els municipis pels quals s’estén el domini esquiable de l’estació d’esquí Masella.

Les beques van adreçades a fomentar l’estudi, amb ajuts econòmics pels joves d’aquests tres municipis de la comarca de la Cerdanya. La finalitat d’aquestes beques és ajudar a les famílies d’aquests joves a sufragar el cost dels estudis de cicles de grau mitjà o superior i estudis universitaris de grau. A la vegada que serveix per compensar el sobre cost que tenen sovint els estudiants d’aquests municipis del Pirineu que han d’estudiar lluny de la seva comarca.

Els beneficiaris d’aquestes beques han sigut un total de 18 joves d’aquests municipis. L’import lliurat de les beques, en aquesta primera edició, ha sigut de 40.000 €.

L’acte de lliurament ha anat a càrrec dels patrons de la Fundació Bosch i Aymerich, directius de Masella, dels alcaldes d’aquests municipis i de Puigcerdà i, en representació de la Generalitat de Catalunya els Srs. Ricard Font, Damià Calvet i Xavier Civit.

Entre els parlaments de l’acte s’ha lloat la iniciativa de les beques-estudi de la Fundació Privada Bosch i Aymerich i Masella, a  la vegada que s’ha emplaçat a tots els joves guanyadors de la importància de l’esforç i la tenacitat en els estudis per tal de garantir bons professionals que en el futur seran el millor actiu per la comarca de la Cerdanya.

Per finalitzar l’acte aquests joves, acompanyats pels seus familiars, han compartit un aperitiu.