Dimecres, abril 24, 2024
Actualitat

LA MILLOR OFERTA D’ESQUÍ DE LA SETMANA DE REIS

Aquesta setmana de Reis ve marcada per la suavitat tèrmica, no obstant això a Masella mantenim obert el 100% del desnivell esquiable obert, amb 935 m de desnivell, amb una baixada continua des del cim de la Tosa-2535 m fins el Pla de Masella-1600 m. A més a més, mantenim totes les bases de l’estació obertes, és a dir La Pia-1700 m, Pla de Masella-1600 m i Coma Oriola-1950 m.

Per aquests dies tenim obert amb:

  • Pistes que sumen 39 km esquiables
  • Sectors oberts: 9 sectors (Pla de Masella, Bosc d’Alp, Cap del Bosc, Coma Oriola, La Pia, Coma Pregona, La Pleta, Dues Estacions Superior i la Tosa).
  • Remuntadors oberts: 13, entre els quals tots els telecadires del domini esquiable que són Coma Oriola, Jumbo Tosa, Masella Jet, la Pia Express i TGV.
  • 100% del desnivell esquiable obert, amb 935 m (des de la Tosa-2535 m al Pla de Masella-1600m).
  • Accés a pistes: Per Coma Oriola-1950 m, la Pia Express-1700 m i Pla de Masella-1600 m

Amb aquesta oferta de pistes i km esquiables oberts, actualment Masella és un dels dominis esquiables de l’Estat que ofereix el major número de pistes obertes. Per tant és la millor oferta, conjuntament amb Baqueira Beret, per a la pràctica de l’esquí d’aquestes festes.  Això és gràcies a què les setmanes que hem tingut temperatures sota zero hem optimitzat al màxim les finestres de fred per produir neu, a l’orientació nord de gairebé tot el domini esquiable i a les tasques, nit rere nit, de les màquines trepitjaneus que treballen intensivament per oferir les pistes amb el millor estat possible. I, de seguida que es pugui, tornarem a produir neu amb l’objectiu de reforçar els eixos bàsics de l’estació i ampliarem el número de pistes obertes.

DIMARTS, 3 DE GENER, HI HA ESQUÍ NOCTURN

I el Dimarts, 3 de gener de 2023 de 18 a 20,30 h, hi ha Esquí Nocturn, activitat que es veu complementada amb l’oferta gastronòmica típica de muntanya (fondues, raclettes, tartiflette, etc.) en el Restaurant del Pla de Masella. I, també, amb l’Après-ski a peu de pistes, a la zona del Pla de Masella. Per reservar el sopar cal fer-ho al telèfon 972 890 678.

DIJOUS, 5 DE GENER, ARRIBADA DELS REIS

Ses Majestats Els Reis de l’Orient arribaran al Pla de Masella la tarda del dijous 5 de gener, pels volts de les 18h. Arriben amb màquina trepitjaneus i, en paral·lel, hi ha esquiadors que baixaran amb torxes. Us convidem a tots a rebre’ls i així, convertir aquesta a la tarda més màgica de l’any. Hi haurà xocolata desfeta i coca pels més menuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *