Dimarts, abril 23, 2024
ActualitatMéteoMuntanyaOfertes

NEVADA HISTÒRICA – 100% DOMINI OBERT I NEU POLS

Després de la gran nevada que va caure a inicis de setmana, amb més d’un metre de neu acumulat durant l’episodi, han vingut dies de sol i molt de fred, ideals per a gaudir de Masella! La nevada ens garanteix l’obertura del 100% de l’estació i unes condicions immillorables.

Ara mateix s’acumulen a Masella gruixos que van dels 150 als 245 cm de neu pols, tots els sectors de l’estació són oberts i podreu esquiar pel 100% del domini si ens visiteu properament. La nevada ha estat històrica, el gruix acumulat en poques hores ha estat molt destacat, el risc d’allaus és màxim fora de les zones assegurades per l’estació. Demanem als esquiadors màxima prudència i recordem que l’esquí fora pista dins el nostre domini no és permès.

 

Per a una informació més complerta, podeu consultar en aquest enllaç el butlletí de perill d’allaus de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

Els que ens visiteu aquesta setmana trobareu tot el domini obert amb pistes per a tots els gustos i nivells. Us recordem que ja està a la venda el forfet de 3 mesos de temporada, que per 290 euros us permetrà gaudir de tota aquesta neu que ens garanteix una llarga temporada d’esquí i snowboard. Podeu adquirir-lo a la nostra botiga online o a les Oficines d’Atenció a l’Esquiador.