Dimecres, abril 24, 2024
ActualitatMéteoMuntanya

LA NEVADA ENS PERMET OBRIR TOT EL DOMINI

La nevada d’aquesta setmana, amb fins a 50 cm de neu nova acumulada amb tan sols un dia, ens permet obrir pràcticament tot el domini esquiable de Masella.

Amb gruixos que van dels 70 als 120 cm de neu pols, l’estació disposa d’ara de 71 pistes obertes i 72 quilòmetres esquiables, amb la totalitat dels remuntadors oberts i nous sectors i pistes obertes.

  • El sector Coms de Das, en la zona central de l’estació, ja és obert i ofereix pistes blaves, vermelles i negres amb una vista panoràmica la la zona occidental de la Vall de la Cerdanya.
  • Hem obert també l’apreciat sector d’Isards, incloent la pista vermella que porta el mateix nom i que és un dels emblemes de l’estació d’esquí de Masella. També en aquest sector trobem ja obertes algunes de les pistes de més dificultat de l’estació, com són les negres Tub, Pista Fonda i Extrema.
  • Obrim noves pistes al sector de La Tosa, el més alt de l’estació.
  • També novetats en el sector més oriental de l’estació, La Pia. En aquesta zona trobareu ja obertes l’atrevidal’Excursió, Maria de dalt, Sargantana , Rovellons i Mirador, a banda de les que ja hi havien obertes fins ara.
  • Trobareu també més pistes obertes en el sector Dues Estacions, que uneix Masella amb l’estació de La Molina i és un dels punts de connexió del domini Alp 2500.
  • En els sectors del Bosc d’Alp i del Pla de Masella trobareu també pràcticament la totalitat de les pistes disponibles.

Ens situem doncs en el millor moment fins ara d’aquesta temporada 2017-2018, en què la nostra estació celebra els seus 50 anys d’història. Us recordem que la gran festa d’aniversari de Masella serà el dissabte 3/2, amb una multitudinària baixada de torxes que reunirà fins a 3000 esquiadors. Per a participar en la baixada heu d’inscriure-us en el formulari de la web. Els requisits per a poder-hi participar són tenir abonament de temporada i haver nascut abans de l’any 2007. A banda, també hi podran participar tots els esquiadors nascuts l’any 1968, tinguin o no abonament de temporada de Masella.