Dimecres, abril 24, 2024
ActualitatMuntanya

COMS DE DAS: SECTOR OBERT

A la zona centre-occidental de Masella, envoltat de bosc i amb vistes privilegiades de la vall, troberm el sector de Coms de Das. És un dels racons més amagats de Masella i, segurament per això, un dels més desconeguts pels esquiadors. Però és una zona preciosa que no podeu deixar de visitar quan vingueu a esquiar a Masella. A més a més sol ser una zona tranquil·la i lliure d’aglomeracions en els dies de més afluència. Gràcies a les nevades d’aquesta setmana Coms de Das ha obert al públic i gaudeix d’unes condicions de neu espectaculars.

Per arribar-hi agafeu el telecadira Masella Jet i quan sortiu, dirigiu-vos cap a Coma Oriola. Ben aviat trobareu un desviament a mà dreta que us donarà accés a aquesta zona, amb pistes de diferents traçats i nivells i amb unes vistes excepcionals de la zona central i occidental de la vall de La Cerdanya, situat al peu d’aquesta vessant de la muntanya. Al mapa de pistes podeu veure la situació exacta.

A Coms de Das hi trobareu l’espectacular pista negra del Pou de la neu, un paradís en dies de nevades pels amants de l’esquí o l’snowboard amb neu fonda. A més a més, aquesta pista disposa ara de canons per la qual cosa hi podem garantir la neu durant més temps. La Vertical (pista rebatejada que es deia abans la Feixa Directa) és l’altra negra d’aquest sector. I si el vostre nivell és intermig, trobareu les vermelles Coms de Das, l’Alternativa, la Feixa i Perduda, i la blava l’Escapada.

Si us agrada esquiar per zones poc transitades, entre el bosc i amb vistes d’infart, no us perdeu el sector Coms de Das, ja obert al públic per a la temporada 17-18.