Dimarts, abril 23, 2024
ActualitatEsdevenimentsMuntanyaOfertes

VINE A CELEBRAR EL SANT JORDI A MASELLA

Aquest cap de setmana esquia a Masella i celebra el Sant Jordi a pistes, en l’única estació que romandrà oberta aquest cap de setmana del Pirineu català. A més aquest diumenge, dia 23 d’abril, et regalem un punt de llibre quan compris el teu forfet.

L’horari dels remuntadors és de 9,15 a 14,30 h. Un horari, d’altra banda, totalment compatible per fer un Sant Jordi d’esquí de bon matí i una tarda de passeig per buscar el millor llibre i les millors roses pels passejos, avingudes i rambles de les principals poblacions de Catalunya.

Els preus dels forfets són:

1 dia adult: 33,00 euros

1 dia infant: 23,00 euros

I amb l’adquisició del forfet de dia, ja sigui en la modalitat d’adult o d’infant, t’obsequiem amb un val de descompte de 10,00 euros pel següent dia que pugis esquiar aquesta temporada 2016-17.

Aquest cap de setmana tindrem obert  els sectors de Dues Estacions, Coma Pregona, la Tosa, Isards, Coma Oriola i Cap del Bosc. La neu es manté primavera i en bones condicions gràcies el regel nocturn. Aquesta setmana ha sigut freda, en especial les nits. Per exemple la matinada del dijous 20 d’abril el termòmetre ha marcat -8,1ºC. Aquest fred ha sigut el millor aliat per mantenir les pistes en bones condicions.