Divendres, abril 26, 2024
Actualitat

ABONAMENT ONLINE, LA FORMA RÀPIDA I SEGURA

Un any més, a poques setmanes de començar la temporada, a Masella hem posat en venda l’abonament. En l’actual context de pandèmia ens hem vist obligats a promoure la venda online. La comercialització per aquesta via és molt ràpida i segura i us expliquem el perquè. La pandèmia de la Covid-19 torna a condicionar, poc o molt, el dia a dia de les estacions d’esquí i nosaltres no en som cap excepció. Ara bé, un cop en sabem els condicionants i tenint clars els protocols de prevenció, també trobem la manera de continuar amb aquest dia a dia amb la màxima normalitat possible, una normalitat que a vegades esdevé en una mena de procediment o camí alternatiu.

Així doncs, la compra online de l’abonament de temporada té enguany tot el sentit del món i ha arribat per quedar-se de cara a futures campanyes. Aquesta nova alternativa de compra via online és ràpida i segura però us proposem acompanyar-vos en la seva compra per a la vostra major confiança.

SOM-HI?

Anem al gra. Per fer la compra per internet del nostre abonament el primer que hem de fer és connectar-nos a la botiga online del web de Masella.  Clicant AQUÍ teniu l’enllaç.

Un cop dins la botiga hi trobarem un apartat que ens convindrà llegir per tenir clares, per a totes les parts, les condicions generals que implica la compra de l’abonament de temporada i la política de cancel·lació, en cas d’afectació de la pandèmia de la COVID-19. Clicant AQUÍ teniu l’enllaç.

El següent tràmit online que farem serà donar-nos d’alta com a usuaris de la web, una gestió que us podreu estalviar si en temporades anteriors ja vau fer ús de sistema online per comprar l’abonament. Per donar-nos d’alta hem d’entrar en aquest enllaç:https://www.masella.com/ca/abonaments

I ara que tenim fets aquests tres tràmits ja podem escollir quina és la modalitat d’abonament de temporada que volem adquirir. Tan senzill com escollir alguna de les opcions que ens ofereix el formulari, siguin de Masella o d’Alp2500 (domini LaMolina+Masella). Un cop escollit el tipus d’abonament ja només ens queda seguir els passos que ens demanen per al seu pagament i posterior recollida.

Recordeu que els abonaments tenen preu d’oferta fins al dia 31/12/2020 i que, tal com hem comentat a l’encapçalament d’aquest article, recomanem que feu la compra per aquesta via.

ALTERNATIVES A LA COMPRA ONLINE

Ara bé, des de Masella també tenim clar que, per a alguns esquiadors, la compra en línia potser feixuga i pot generar dubtes entre els qui no hi estem familiaritzats a fer compres per internet. Per aquest motiu podeu fer la compra de l’Abonament de la forma tradicional adreçant-vos físicament a la nostra “Oficina d’Atenció a l’Esquiador”, ubicada al Pla de Masella.

Aquesta oficina està oberta els dies laborables:
De dilluns a divendres de 09.00 a 17.00 h
Dissabte i diumenge: de 10.00 a 14.00 h

I finalment dir-vos que tenim moltes ganes de poder acollir-vos a les pistes de Masella i que això serà possible el primer dia que les condicions de neu o de la pandèmia ho permetin.