Dimarts, març 19, 2024
ActualitatEsdeveniments

MASELLA GUARDONADA AMB UN PREMI G!

Masella, juntament amb les altres quatre estacions d’esquí alpí i nòrdic del Pirineu de Girona van ser entre els guardonats als Premis G! honorífics, en un acte que va tenir lloc a l’Hotel Carlemany de Girona.

Els Premis G! de turisme de les comarques de Girona, organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona arribaven a la dotzena edició i van aplegar unes 250 persones, entre autoritats, guardonats i representants del sector turístic gironí. L’acte el va presidir Pere Vila, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. En la seva intervenció, Vila va remarcar que «el turisme a la nostra demarcació destaca per la seva fortalesa, fruit del treball i del savoir faire dels nostres professionals del sector». També va incidir en la necessitat «de seguir treballant conjuntament sector públic i privat per assolir nous reptes de futur». Vila va enumerar les principals fites assolides per l’entitat de promoció i el sector, i va esmentar algunes de les accions estratègiques que estan duent a terme en el 2018.

 El Premi G! Josep Pujol i Aulí a la tasca professional va ser per a Josep Maria Molist i Codina, en reconeixement de la seva vàlua i llarga trajectòria professional en l’àmbit del turisme, al capdavant d’Evenia Hotels, de Lloret de Mar, per haver projectat la imatge de la Costa Brava arreu del món.

El Premi G! Xiquet Sabater al projecte empresarial va ser per a la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona, en reconeixement de l’excel·lent tasca desenvolupada per la institució al llarg dels anys pel que fa a la formació exemplar dels estudiants de turisme, per haver situat la facultat com a referent mundial en aquest àmbit.

 El Premi G! especial Jordi Comas i Matamala va recaure en les estacions d’esquí de Masella, les de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya –La Molina, Vall de Núria i Vallter 2000–, i Guils Fontanera, en reconeixement de l’excel·lent tasca desenvolupada per aquestes entitats i empreses, al llarg dels anys, pel que fa a la promoció dels esports d’hivern i del Pirineu de Girona arreu del món.

I finalment, el Premi G! especial Juli Soler i Lobo, per a la Cuina de Sils, en reconeixement de la seva trajectòria en els darrers 25 anys, per haver tingut com a objectiu projectar i difondre la cuina tradicional catalana arreu del món.