Dimarts, abril 23, 2024
ActualitatEsdevenimentsFormació

BEQUES-ESTUDI DE LA FUNDACIÓ PRIVADA BOSCH I AYMERICH PER ALS ESTUDIANTS DE CERDANYA

S’obre la convocatòria de la segona edició de de les beques-estudi de la Fundació Privada Bosch i Aymerich destinades als joves estudiants de la Cerdanya. A la present edició hi ha dos tipus de beques: 

Beques per a estudis de Cicles formatius de grau mitjà o superior o dels estudis universitaris de grau destinades a estudiants d’Alp, Das i Urús, que són els municipis del domini esquiable de Masella.

Beques per a estudis de Postgrau (Màsters i Doctorats) destinades a estudiants de qualsevol municipi de la Cerdanya.

DESCARREGAR les bases clicant AQUÍ

DESCARREGAR el formulari de sol·licitud clicant AQUÍ

L’objectiu de les beques és fomentar la formació amb ajuts econòmics per als joves de la comarca de la Cerdanya. L’import lliurat de les beques, gràcies a la col·laboració de la Fundació Privada Bosch i Aymerich, la Fundació Bancària “la Caixa” i Masella, serà de 40.000 €. Amb les beques es vol garantir la formació de professionals competents que en el futur seran el millor actiu per a la comarca. La Fundació Privada Bosch i Aymerich vol fer palès amb aquestes beques el seu compromís amb el territori i el seu desenvolupament de cara al futur. La intenció de la Fundació és seguir apostant pel territori directament a través de les seves empreses i, indirectament, a través de la seva activitat fundacional.