Dimarts, març 19, 2024
ActualitatMéteo

45 cm DE NEU FRESCA

La nevada anunciada ahir, finalment, ens ha deixat importants gruixos a totes les cotes del domini esquiable de Masella. A més, la precipitació en forma de neu, ha estat generalitzada a tot el Pirineu Oriental, això vol dir que tots els pobles de la Cerdanya han quedat emblanquinats. A Masella la nevada, que va començar de manera persistent a les 19 h de la tarda d’ahir i ha acabat a la matinada d’avui, ha deixat gruixos que oscil·len entre els 30 cm, a la cota 1600 m, i els 45 cm, a la cota 2500 m.

P2570815

L’avantatge d’aquesta nevada és que ha anat acumulant gruixos amb vent en calma, això significa que no ha format grans congestes i s’ha deixat treballar molt bé per tot l’equip de màquines trepitjaneu de l’estació.  I després d’aquesta nevada les pistes presenten un aspecte i una qualitat de la neu formidable. La baixa temperatura i la poca insolació d’avui també han ajudat que la neu es mantingui en molt bon estat, en especial a totes les pistes que transcorren enmig del bosc.

bP2580802

La neu nova i el fred ens ha deixat unes magnífiques postals d’hivern i d’esquí amb neu pols que podreu veure en el nostre video de la nevada clicant la imatge següent.

2015_03_17_Nevada

A Masella tenim els accessos per carretera oberts, amb tota la xarxa viària ben neta de neu per accedir amb normalitat a tots els accessos de l’estació. La previsió meteorològica per les 72 hores properes; és a dir demà i el cap de setmana vindrà marcada per un divendres, un dissabte i un diumenge  amb matins assolellats i amb possible nevades a les tardes, segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya.