Dimarts, març 19, 2024
ActualitatDestacatOfertes

ABONAMENTS A LA CARTA

Amb l’arribada de les primeres neus, de moment amb nevades febles a cotes altes, la temporada 2018-2019 arribarà en breu i des de Masella posem ja a la venda els abonaments per aquest nou hivern. Els abonaments a la carta són en diferents modalitats i rangs d’edat (tota la temporada, només feiners, només diumenges, tots els dies menys dissabtes…) Podeu consultar-ne els preus, les prestacions i els rangs d’edat a la nostra web. Podeu adquirir-los online a la web de Masella o a les nostres oficines d’atenció a l’esquiador.

Online: Entra al comerç electrònic de la nostra web i de forma molt pràctica adquireix el tipus d’abonament que més s’adeqüi a les teves necessitats.

Oficines del Pla de Masella: El mes d’octubre les oficines estaran obertes (dill-dj, de 8.30 a 17h, div, de 8.30 a 13h). I el novembre obrirem tots els caps de setmana d’11 a 14 h fins a l’obertura de l’estació. El Pont de Tots Sants obrim els dies 1, 2, 3 i 4 de novembre d’11 a 14 h.

 

 

A més a més, durant el mes de novembre es podran adquirir elsabonaments a les següents fires:

  • Fira de Muntanya de Vic, del 9 al 11 de novembre.
  • Let’s Snow BCN – Poble Espanyol, del 9 a 11 de novembre
  • L’Illa Diagonal, els dies 16 i 17 de novembre i del 19 al 24 de novembre

I recordeu que Masella iniciarà la temporada 2018-19 el primer dia del mes de novembre que les condicions del temps i la neu ho permetin.