Divendres, febrer 9, 2024
ActualitatCurses

VIII PUJADA ALP 2500 DEL 13 AL 15 DE JULIOL

Tot preparat per la VIII Pujada Alp 2500 i 3er Festival Motorsport Alp 2500, que es disputarà a la localitat d’Alp del 13 al 15 juliol.

Moltes són les novetats que contribuiran a que la temporada de muntanya de 2018 es converteixi en un èxit rotund. Un calendari indiscutiblement atractiu per la seva disposició de dates i ubicacions, interessants premis en metàl·lic cedits pel patrocinador oficial del Campionat, Sportech, que no passaran desapercebuts, obsequis, difusió televisiva i molta presència online, formaran part del conjunt d’al·licients per potenciar el Campionat d’Espanya de Muntanya Sportech en totes les seves facetes.

Una de les notícies més interessants en aquesta nova temporada, és que la localitat pirinenca d’Alp acollirà novament un dels esdeveniments més importants de l’estiu, el 3er Festival Motorsport Alp 2500, una autentica festa del motor que reunirà durant tres dies activitats impossibles de passar per alt, totes elles com a complement de la VIII Pujada Alp 2500 (13 a 15 de juliol), cita que segueix sent puntuable per als Campionats d’Espanya i de Catalunya de Muntanya.

Una altra de les trobades en aquest festival que no es pot passar per alt, serà el 3er Rallysprint de la Cerdanya (14 de juliol), prova que es disputarà el dissabte en la mateixa carretera de la pujada a Alp, però en aquest cas en els dos sentits.

Malgrat que els dos plats forts seran la pujada i el rallysprint, els aficionats assistents també tindran la possibilitat de gaudir de múltiples activitats afins com la 3era Concentració de Vehicles Clàssics, que se celebrarà el diumenge 15 de juliol, on autentiques joies de col·lecció dignes d’admirar es reuniran per delectar a tots els espectadors. Així mateix, se celebrarà l‘Alp Legend, una pujada d’exhibició de vehicles Legend amb cotxes que han marcat història i que sens dubte seran objecte de seducció per als presents degut a la seva espectacularitat i la història que atresoren.

Per completar un cap de setmana molt intens de motor, el diumenge 15 de juliol, juntament amb els participants de la 3a Trobada de Clàssics (cotxes i motos), hi haurà la ECO Trobada.

Els vehícles que hi poden participar son:

  1. Vehícles Elèctricsvehícles de sèrie de propulsió 100% elèctrics
  2. Vehícles Híbridsvehícles de sèrieamb propulsió a les rodes almenysamb un motor elèctric i un altre de combustió interna. Híbrids de qualsevol tipus
  3. Vehícles “Altres combustibles”: altres vehícles d’energíes alternativesamb les següents opcions GNC (gas natural comprimit.- GLP (gas liquat del petroli).- Vehícles amb sistemes bicombustible (GLP i/o GNC + gasolina).

La trobada tindrà el centre al carrer Mancomunitat d’Alp. Farem una ruta turística per arribar a La Molina, on els participants podran gaudir de una butifarrada poular, amb unes vistes precioses de la Cerdanya. Tornarem cap a Alp, i esperarem per poder fer una pujada d’exhibició, tots en comboi, per la mateixa ruta de la VIII Pujada a Alp, amb la ctra. tancada. Tot el públic assistent podrà gaudir també de veure els participants a la trobada, amb la “ECO Parade”. Al final de la pujada, a la Molina novament, s’acabarà aquesta trobada.

Serà en definitiva, un cap de setmana ple de molta adrenalina, gaudi, emoció i activitats per a tota la família, i tot això es veurà reflectit gràcies a la impecable organització de Cerdanya Racing i V-Line Org, amb el suport de la RFEdA i de la FCA, per seguir fent d’Alp la referència en l’estiu automobilístic espanyol i català.