Divendres, març 29, 2024
ActualitatCompeticióCursesEsdeveniments

ACOMIADEM LA TEMPORADA D’ESQUÍ NOCTURN AMB LA HEAD 12 HORES NON STOP

Aquest dijous i aquest dissabte són les darreres nits en què es podrà gaudir de l’esquí nocturn a Masella. Aquesta temporada l’estació tenia planificat finalitzar l’Esquí Nocturn el dissabte, dia 4 de març, no obstant això s’ha posposat el tancament una setmana gràcies a la bona afluència dels esquiadors.

Així que aquest dissabte serà la darrera nit que es podrà esquiar de la temporada. Com cada any l’esquí nocturn acaba el mes de març, quan les hores de llum s’allarguen i l’arribada de la nit s’endarrereix. A més a més, durant el mes de març es canvia l’hora i el dia s’allarga encara més amb el canvi horari.

Les dues darreres nits:

Dijous, 9 de març de 2017, de 18,15 a 20,15 h

Dissabte, 11 de març de 2017, de 18,30 a 21,30 h

A dues nits per finalitzar l’Esquí Nocturn l’estació fa un balanç positiu de la present temporada:

  • S’ha pogut esquiar de nit durant 4 mesos de l’hivern (desembre, gener, febrer i març).
  • L’après-ski a peu de pistes, degustant la gastronomia de muntanya al Restaurant del Pla de Masella, s’ha consolidat amb èxit gràcies a la bona acceptació dels plats típics dels Alps (fondues i raclettes) i dels Pirineus (trinxats i brases).
  • La nova fórmula de La Cantina del Pla de Masella, patrocinada per Taittinger i Jaguar Donnay, ha funcionat amb una excel·lent acceptació. L’oferta gastronòmica d’aquest nou espai i les festes durant les nits, organitzades pels Golfus i Jarana Events, han tingut molt èxit. La mostra d’això és que molt jovent han vingut a provar l’Esquí Nocturn i ha aprofitat per gaudir de l’ambient festiu de La Cantina del Pla de Masella.

Aprofitant que Masella disposa del domini esquiable nocturn més important dels Pirineus a l’estació es celebra la Head 12 hores de Masella. És la primera prova de resistència d’esquí alpí de 12 h de resistència, “non stop” que es celebra en el Pirineu. Consistirà en un descens continu per una pista tancada per aquest esdeveniment. L’objectiu serà el de realitzar el major número de baixades amb el menor temps possible per part dels equips participants, els quals triaran l’estratègia d’aturades i relleus que considerin oportunes.

Els equips poden ser mixtes i estaran integrats per 1, 2 o 3 esquiadors.

Infantils (Nascuts entre el 2004 i el 2003, ambdós inclosos)

Èlit (Nascuts entre els anys 2002 i el 1987, ambdós inclosos)

Màster (Nascuts a partir de l’any 1986)

Les inscripcions es poden realitzar a les oficines del sector del Pla de Masella-1600 m, a la mateixa estació, en horari d’obertura al públic o, directament a través del formulari a la web www.head12horasmasella.com